Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Τζακ Σαβορέτι: Ερχεται στην Αθήνα και ομολογεί σε πιο ελληνικό νησί ονειρεύεται διακοπές

Τζακ Σαβορέτι: Ερχεται στην Αθήνα και ομ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο ιταλοβρετανός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στις 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Tae Κwon Do

Πόσες φορές έχουμε άραγε ακούσει το ερωτικό hit What more can I do? O λατρεμένος ιταλοβρετανός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Τζακ Σαβορέτι που έχει αγαπηθεί πολύ στη χώρα μας θα δώσει μια πολυαναμενόμενη συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας του «Europiana» στις 3/12 στο γήπεδο Tae Κwon Do της Αθήνας. Δηλώνει μάλιστα πολύ ενθουσιασμένος που ξανάρχεται στην Ελλάδα που υπεραγαπάει. Όπως είπε στο Marie Claire: «Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε χειμώνα στη χώρα και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Ελπίζω να είναι ένα υπέροχο show. Αγαπώ πολύ τη θάλασσα, αλλά και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Νιώθω πολύ οικεία. Η Ελλάδα έχει κάτι μαγικό. Είναι σαν βρίσκεται στο μέσο δύο κόσμων, της ευρωπαϊκής Μεσογείου και της Δυτικής Μεσογείου. Νιώθω πως ισορροπεί πάντα σε ένα άκρο. Μοιάζει με την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά έχει κάτι το διαφορετικό. Νομίζω πως αυτό είναι η ιστορία. Έχει περισσότερη ιστορία. Τη μυρίζεις. Αυτό σε μπερδεύει αρκετά».

Εξήγησε επίσης πως:«Η οικογένειά μου είναι η έμπνευσή μου. Βασικά, οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις μου, μαζί με την οικογένειά μου, είναι η έμπνευσή μου».

Οσο για την Ελλάδα των καλοκαιρινών διακοπών ανέφερε: «Θα ήθελα να ξαναέρθω στην Ελλάδα καλοκαίρι, όχι απαραίτητα για δουλειά. Αν έχεις τέτοια ευκαιρία δεν τη χάνεις. Μου αρέσουν πολλά σημεία στη χώρα, αλλά θέλω να πάω τους Παξούς. Ακούω ότι είναι υπέροχα και θέλω να επισκεφθώ το νησί πριν γίνει πολύ τουριστικό. Επίσης, θα ήθελα να επισκεφθώ περισσότερα μέρη στην ηπειρωτική Ελλάδα, μου έχουν πει τα καλύτερα και για εκεί».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View