Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από τις 10 Νοεμβρίου και στην Πάτρα η δραματική ταινία «Όσα Φέρνει η Ζωή – To Leslie»

Από τις 10 Νοεμβρίου και στην Πάτρα η δρ...

Το φιλμ με την εξαιρετική ερμηνεία της Άντρια Ράιζμποροου, είχε προβληθεί στο Φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας & στο Φεστιβάλ των κριτικών του Σικάγο

Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 θα κάνει πρεμιέρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON η ταινία «Όσα Φέρνει η Ζωή – To Leslie» που είχε προβληθεί στο Φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας & στο Φεστιβάλ των κριτικών του Σικάγο.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Λέσλι, μια Τεξανή μητέρα που παλεύει να προσφέρει στον γιο της τα απαραίτητα, κερδίζει το λαχείο και μια ευκαιρία για καλή ζωή κάνει τη εμφάνισή της. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, τα χρήματα έχουν τελειώσει και η Λέσλι έχει ξεμείνει να παλεύει με τον εθισμό της στο ποτό στην προσπάθεια της να αποφύγει τον πόνο που άφησε πίσω της. Με την γοητεία της να εξαντλείται και δίχως να έχει πού να πάει, η Λέσλι έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία για εκείνη και τον γιο της.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μόρις

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άντρια Ράιζμποροου, Άντρε Ρόγιο, Όουεν Τιγκ, Στίβεν Ρουτ, Τζέιμς Λάνρι Χέμπερτ, Μαρκ Μάρον, και η βραβευμένη με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου, Άλισον Τζάνεϊ. Η 40χρονη Βρετανή ηθοποιός Άντρια Ράιζμποροου έχει παίξει σε ξεχωριστές ταινίες όπως το «Battle of the Sexes» σε σκηνοθεσία των Valerie Faris και Jonathan Dayton το 2017 και στο κοινωνικό, βιογραφικό φιλμ «W.E.» το 2011 σε σκηνοθεσία της Μαντόνα με θέμα τον θυελλώδη έρωτα του βασιλιά της Αγγλίας Edward VIII που παραιτήθηκε και της Αμερικανίδας Wallis Simpson, η οποία ήταν διαζευγμένη.

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Σκηνοθεσία από τον Michael Morris και σενάριο: Ryan Binaco.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή & στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture