Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Θρησκευτικός γάμος στην Πάρο για Νέλλα Ιωάννου- Daniele Astofi, δυο τα ονειρεμένα νυφικά!

Θρησκευτικός γάμος στην Πάρο για Νέλλα Ι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το γνωστό ζευγάρι είχε καλεσμένους από Αίγιο, Πάτρα, Αθήνα, Πάρο αλλά και από Ιταλία, Πορτογαλία, Ισραήλ

Δυόμισι χρόνια μετά τη γαμήλια τελετή σε παραδεισένια, εξωτική παραλία του Αγίου Μαυρικίου, η συμπολίτισσα σχεδιάστρια της bridal fashion Νέλλα Ιωάννου και ο ιταλός επιχειρηματίας Daniele Astolfi είπαν ξανά το «ναι» στην πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Πάρο, με αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό αυτή τη φορά. Το γοητευτικό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το θρησκευτικό του γάμο στο νησί, όπου πλέον λειτουργεί με εξαιρετική επιτυχία το δεύτερο ιταλικό εστιατόριο του γαμπρού, μετά από αυτό της Πάτρας. 

 Ακόμα μια φορά η Νέλα αποδείχθηκε το ιδανικό μοντέλο για τις νυφικές της δημιουργίες. Αλλαξε δυο νυφικά, ένα μακρύ και ένα κοντό, αέρινα και ονειρεμένα. Οι νυφικές της τουαλέτες είναι πάντα ρομαντικές και αιθέριες, βασισμένες σε ντελικάτες δαντέλες, οργάντζες, τούλια και διαφάνειες αλλά και σε «λεπτοκοπιές» κεντημάτων και ανάγλυφου, χειροποίητου διακόσμου. Θεατρικότητα και αισθησιασμός είναι άλλωστε αγαπημένα στοιχεία της wedding couture, την οποία εκπροσωπεί με σημαντικές διακρίσεις. Στο πλευρό της πάντα η χρυσοχέρα μητέρα της Ελένη Ιωάννου, που είναι δίπλα της εδώ και 13 χρόνια αφότου ξεκίνησε το δικό της label.

 Η Νέλλα έφθασε το εκκλησάκι Αγίου Φωκά της Παροικιάς με τη συνοδεία των αδελφών της Νίκου και Κώστα. Κουμπάρα ήταν η φίλη του ζευγαριού Κυριακή Καρύδη, ενώ οι καλεσμένοι προέρχονταν όχι μόνο από Αίγιο, Πάτρα, Αθήνα, Πάρο αλλά και από Ιταλία, Πορτογαλία, Ισραήλ. Οι μπομπονιέρες, οι προσκλήσεις, ο στολισμός του ναού διέθεταν λεπτομέρειες που έγιναν όλες στο χέρι από τη νύφη, η οποία είχε επιμεληθεί και αρκετές αμφιέσεις παρευρισκομένων. Επιλέχθηκαν ορτανσίες στις λουλουδένιες συνθέσεις και τριαντάφυλλα στην ανθοδέσμη. Μάλιστα με βασικό dress code το λευκό και χρήση μαντηλιών ως νησιώτικο παραδοσιακό αξεσουάρ, υπήρξαν υπέροχες εικόνες στο γλέντι. Αδιαμφισβήτητη μασκότ το σκυλάκι Κλόι που είχε ντυθεί ασορτί με τη Νέλα!  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View