Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis το μυθιστόρημα φαντασίας του Scott Lynch «Η Πολιτεία των Κλεφτών»

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis το μ...

Θα το βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το μυθιστόρημα φαντασίας του Scott Lynch «Η Πολιτεία των Κλεφτών», συνέχεια μιας από τις καλύτερες σειρές φαντασίας του 21ου αιώνα που εντυπωσιάζει με τις ανατροπές και το χιούμορ της.

Για την Άκανθο της Καμόρ, ο αγώνας για επιβίωση περνάει πρώτα από την καρδιά του…

Έχοντας αποτύχει θεαματικά στη μεγαλύτερη ληστεία της καριέρας του, ο Λοκ αργοπεθαίνει από ένα δηλητήριο που κανένας δεν μπορεί να θεραπεύσει. Όμως, την ώρα που το τέλος πλησιάζει, μια μυστηριώδης μάγισσα του προσφέρει μια ευκαιρία που είτε θα τον σώσει είτε θα τον αποτελειώσει μια για πάντα, αρκεί να γίνει πιόνι των Δεσμομάγων.

Ο Λοκ αρχικά αρνείται, αλλά η απόφασή του ανατρέπεται από την ικεσία του Ζαν και την επανεμφάνιση της Σάμπεθα – που είναι ο έρωτας της ζωής του, ισάξια σε δεξιότητα και εξυπνάδα, και πλέον η μεγαλύτερη αντίπαλός του. Ενάντια στο μοναδικό του ταίρι τόσο στον έρωτα όσο και στην απάτη, ο Λοκ πρέπει να επιλέξει αν θα πολεμήσει τη Σάμπεθα ή αν θα την προσεταιριστεί. Είναι μια απόφαση από την οποία μπορεί να εξαρτηθεί η ζωή και των δύο.

Πρόκειται για το τρίτο (3ο) βιβλίο της κορυφαίας σειράς φαντασίας του Scott Lynch που αναδείχθηκε αμέσως σε best seller εντυπωσιάζοντας το αναγνωστικό κοινό.

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς με τίτλους «Τα Ψέματα του Λοκ Λαμόρα» και «Κόκκινες Θάλασσες, Κόκκινοι Ουρανοί» που μας γνώρισαν το συναρπαστικό κόσμο και τη συμμορία του Λοκ Λαμόρα από την πένα του Scott Lynch, μίας από καλύτερες νέες φωνές στο χώρο του fantasy.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Η Πολιτεία των Κλεφτών έχει όλη τη συναρπαστική δράση, τις πνευματώδεις αντιφάσεις και τις ύπουλες ραδιουργίες που περιμένουν οι οπαδοί της σειράς.» – Wired

«Καταιγιστική δράση και χιούμορ – είναι αδύνατον να το αφήσετε απ’ τα χέρια σας. Ο Λοκ και η παρέα του παραμένουν ανάμεσα στους πιο σαγηνευτικούς πρωταγωνιστές του fantasy.» – Publishers Weekly

«Ένας μοναδικός κόσμος φαντασίας... Αν ψάχνετε για μια σπουδαία σειρά φαντασίας, αυτή είναι μία που δεν πρέπει να χάσετε... Με μία λέξη: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!» – SFRevu

«Μια λαμπερή φωνή στο χώρο του fantasy.» – George R.R. Martin

Μετάφραση: Εύα Κώστα

Τίτλος Πρωτοτύπου: The Republic of Thieves

Σειρά: Ευγενείς Μπάσταρδοι - Βιβλίο 3.

Κατηγορία: Fantasy, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

Σελίδες: 720.

Κυκλοφορεί & στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.                                          

Ο Scott Lynch γεννήθηκε στο St. Paul της Μινεσότα το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος από τρία αδέλφια. Έχοντας περάσει από διάφορες δουλειές -από σερβιτόρος, λαντζιέρης και βοηθός μάγειρα, μέχρι γραφίστας και freelance συγγραφέας-, κυκλοφόρησε το 2006 το πρώτο του μυθιστόρημα, Τα Ψέματα του Λοκ Λαμόρα ως το πρώτο μέρος της τριλογίας των Ευγενών Μπάσταρδων. Το βιβλίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία στους κύκλους του φανταστικού και μπήκε αμέσως στη λίστα των φιναλίστ για τα βραβεία World Fantasy το 2007, ενώ το 2007 και το 2008 ο Lynch ήταν υποψήφιος για το βραβείο John W. Campbell στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα. Το 2008, η British Fantasy Society τού απένειμε το βραβείο Sydney J. Bounds ως Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου.

Μετά τα δύο επόμενα βιβλία, Κόκκινες Θάλασσες, Κόκκινοι Ουρανοί (2007) και Η Πολιτεία των Κλεφτών (2013), ο συγγραφέας αποφάσισε να επεκτείνει τη σειρά σε επταλογία. Το 2009 ο Lynch ξεκίνησε να δημοσιεύει διαδικτυακά τη διαπλανητική περιπέτεια Queen of the Iron Sands, επηρεασμένος από την κλασική σειρά Barsoom του Edgar Rice Burroughs.

Αγαπά την ιστορία, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, το gaming και το σχεδιασμό βιντεοπαιχνιδιών. Είναι επίσης εθελοντής πυροσβέστης στην υπηρεσία του Ουισκόνσιν από το 2005.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture