Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis το βιβλίο αναφοράς «Τόλκιν: Μύθοι και Θρύλοι της Μέσης Γης»

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis το βι...

Η νέα σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» θα κάνει πρεμιέρα στις 2/9/2022 στο Amazon Prime & αποτελεί την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το βιβλίο αναφοράς «Τόλκιν: Μύθοι και Θρύλοι της Μέσης Γης» που δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του J.R.R. Tolkien, του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», να εξερευνήσουν ξανά τον πιο υπέροχο, μαγικό κόσμο: τη Μέση Γη!

Ένα ορόσημο στην παγκόσμια λογοτεχνία ξεδιπλώνεται μπροστά μας στο βιβλίο του Μανώλη Παρούση που ερευνά σε βάθος το έργο του J.R.R. Tolkien!

Από τα Δαχτυλίδια της Δύναμης έως το τέλος της Τρίτης Εποχής!

Το έργο του J.R.R. Tolkien αποτελεί ορόσημο στη σύγχρονη αγγλική και παγκόσμια λογοτεχνία. Η μυθολογία του Βρετανού συγγραφέα, γεμάτη συναρπαστικές μάχες, παράξενα πλάσματα, χαρισματικούς χαρακτήρες, συγκινητικές στιγμές και σκηνές επικού μεγαλείου, ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά συγγραφέων και αιχμαλώτισε τη φαντασία εκατομμυρίων αναγνωστών παγκοσμίως.

Η ενασχόληση με τους μύθους της Μέσης Γης, ειδικά με τον τρόπο που γίνεται στο έργο «Τόλκιν: Μύθοι και Θρύλοι της Μέσης Γης», δίνει μια άλλη διάσταση στην ανάγνωση των βιβλίων του Tolkien, κατάλληλη τόσο για τους χιλιάδες φαν του συγγραφέα στη χώρα μας, όσο και για όσους θέλουν μια πρώτη επαφή με το μαγευτικό αυτό κόσμο!

Το βιβλίο αναφοράς «Τόλκιν: Μύθοι και Θρύλοι της Μέσης Γης» αποτελεί μία εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου «Τόλκιν: Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μέσης Γης», με δύο νέα κεφάλαια και νέα επιμέλεια.

Τα βιβλία του Tolkien επιστρέφουν στο μεταξύ στην επικαιρότητα με τη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» (“The Lord of the Rings: The Rings of Power”). Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 στο Amazon Prime και αποτελεί την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών.

Το έργο του J.R.R. Tolkien έχει εμπνεύσει 6 κινηματογραφικές υπερπαραγωγές με εισπράξεις 6 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

Συγγραφέας: Μανώλης Παρούσης

Κατηγορία: Βιβλίο Αναφοράς

Σελίδες: 504.

Το βιβλίο θα το βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture