Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Στη δημοσιότητα το δεύτερο teaser του prequel

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Στη δημοσιότητ...

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου - Δείτε το νέο teaser που δημοσίευσε η Amazon Studios

Το prequel του «Lord of the Rings» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser.

Η Amazon Studios έδωσε την ευκαιρία στο κοινό που περιμένει πώς και πώς την ταινία, να πάρει μια μικρή γεύση μίας από τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμς.

Αν και το τελικό, μεγάλο teaser θα κυκλοφορήσει σε 3 ημέρες, για την ώρα μπορούμε να δούμε μερικούς από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ ένα μυστηριώδες φως από τον ουρανό ετοιμάζεται να χτυπήσει τη Γη.

Η σειρά θα καλύψει διάφορες ιστορίες και θα περιγράφει τη ζωή όλων των ηρώων. Ξεκινά από τα ορυχεία των νάνων και φτάνει μέχρι και τις πολιτικές στα βασίλεια των ξωτικών. Το καστ της αποτελείται από τους Ρόμπερτ Αλαμάγιο, Μόρφιντ Κλαρκ, Μαξίμ Μπάλντρι, Ναζανίν Μπονιάντι, Ισμαΐλ Κρουζ Κόρντοβα και Τσαρλς Έντουαρντς, καθώς και άλλα γνώριμα πρόσωπα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Οι δημιουργοί της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την παραγωγή αποκάλυψαν ήδη πως θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος. «Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια σειρά για όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αν σε κάποιες στιγμές φαίνεται τρομακτική. Έτσι είναι το στιλ του Τόλκιν, τρομακτικό, πολιτικό, έξυπνο, αλλά και πολύ ζεστό», αναφέρει ο Patrick McKay.

Τέλος, επιβεβαίωσε πως στη σειρά δεν θα υπάρχουν καθόλου σκηνές βίας ή σεξ, όπως στο Game of Thrones.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture