Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Για μία live μουσική εμφάνιση ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης

Πάτρα: Για μία live μουσική εμφάνιση ο Γ...

Τα δυο αδέρφια από τη Ροδιά Μαλεβιζίου Κρήτης, θα εμφανιστούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου μετά τις 21.00 στο μπαρ Frida στην οδό Γεροκωστοπούλου 59

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνια, συνεχίζουν να «γεμίζουν με μουσική» τον κάθε χώρο στην Κρήτη και όχι μόνο, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις. Έχοντας αυτό το μοναδικό ένστικτο που πηγάζει από μέσα τους χωρίς ενδοιασμούς, γνωρίζουν ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.

Οι δυο τους που είναι αδέλφια θα έρθουν για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στο μπαρ Frida στην οδό Γεροκωστοπούλου 59.

Ο τρόπος που παίζουν δε σε αφήνει να ξεχαστείς, καθώς παίζουν όπως αισθάνονται, και καμία παράσταση δεν είναι ποτέ ίδια με την άλλη. Σε κάθε εμφάνιση τους δημιουργούν και ένα νέο θέαμα.

Συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος. Εξάλλου, αυτή η δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης τους έχει καταξιώσει τόσο στο νησί τους όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους μεταφέρουν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής.

Στην επί σκηνής μυσταγωγία, τους συνοδεύει 7μελής ορχήστρα.

Προπώληση 12 ευρώ στην πλατφόρμα της Viva και στα

Pixel books, discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και Joe Records

Τηλέφωνο κρατήσεών 6980579777.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

*Να προσθέσουμε πως πέρυσι ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δυο αδέρφια από τη Ροδιά Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης συμπλήρωσαν αισίως δέκα χρόνια κοινής μουσικής πορείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture