Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Tα πρόσωπα στο «Maestro» του Παπακαλιάτη, ξεκινάει την Πέμπτη 13/10 στο Mega

Tα πρόσωπα στο «Maestro» του Παπακαλιάτη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O Xριστόφορος υποδύεται έναν μουσικό που μετακομίζει στους Παξούς μέσα στο lockdown

Πολυαναμενόμενη αυτή την εβδομάδα η κοινωνική και αισθηματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Δείτε ποιοι είναι οι κεντρικοί ήρωες για να είστε πληροφορημένοι πριν συντονιστείτε 13/10 στο Mega για την πρεμιέρα.

 XΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ: Ο Ορέστης είναι ο μουσικός, που δέχεται την πρόσκληση να διοργανώσει το φεστιβάλ μουσικής στο μικρό νησί του Ιονίου και μετακομίζει εκεί αμέσως μετά την εποχή του lockdown. Συνδέεται με τους ανθρώπους των Παξών αλλά τον φοβίζει ο έρωτας με διαφορά ηλικίας.

ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ:  Η 19χρονη καλλονή από τους Παξούς ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Ρομαντική και έξυπνη διεκδικεί τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Ορέστη

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ: Είναι ο χιουμορίστας αδελφός της Κλέλιας, Αντώνης που κοντράρεται με τους γονείς και το περιβάλλον του.

ΜΑΡΙΣΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ: Είναι η Σοφία, μητέρα Κλέλιας και Αντώνη. Γλυκιά, ευγενής, καλλιεργημένη και φιλόξενη αλλά παγιδευμένη στο γάμο της

ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: Είναι ο συμπαθής υποψήφιος δήμαρχος και σύζυγος της Σοφίας, όλοι στο νησί εκτιμούν.

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: Η γιαγιά της Κλέλιας λέγεται Χάρις και είναι ελεύθερο πνεύμα και η  ήρεμη δύναμη του σπιτιού. Είχε ταλέντο στο τραγούδι, αλλά δεν κατάφερε να τραγουδήσει ποτέ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ: Είναι η καλοσυνάτη Μαρία που διατηρεί ταβέρνα στο νησί αλλά φοβάται να πει στην κοινωνία πόσο υποφέρει, καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον κακοποιητικό άνδρα της.

ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ:  Ο ήσυχος γιατρός του νησιού, Μιχάλης παραμένει εδώ λόγω του έρωτά του για τη Σοφία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View