Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Oύτε εκείνος, ούτε εκείνη: «Το» Harris Reed στο τιμόνι του ιστορικού οίκου Nina Ricci

Oύτε εκείνος, ούτε εκείνη: «Το» Harris R...

Εκπροσωπεί το gender-fluid στη ζωή και στην προσέγγισή του στη μόδα, οπότε σημειώνει πρωτιά σε τέτοια θέση

Συνεχείς αλλαγές στους επικεφαλής κορυφαίων luxury labels της μόδας. Η τελευταία μάλιστα είναι η πιο ανατρεπτική και αντισυμβατική. Η άφιξη του Harris Reed, ενός ταχύτατα ανερχόμενου ταλέντου, στον ιστορικό οίκο Nina Ricci έκανε αίσθηση. Ο 26χρονος απόφοιτος της σχολής Central Saint Martins ανέλαβε τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή του γαλλικού brand και η πρώτη του συλλογή θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2023. Η gender-fluid προσέγγισή του στη μόδα και το έντονο στοιχείο της θεατρικότητας, που δε λείπει ποτέ από τις συλλογές του,  τον έκαναν γρήγορα να ξεχωρίσει.«Έντονο, τολμηρό και εκρηκτικό», έτσι χαρακτηρίζει ο οίκος το σχεδιαστή,  που προτιμάει το ουδέτερο άρθρο όταν αναφέρεται το όνομά του.

Ως μεγάλος υποστηρικτής της ρευστότητας των φύλων είχε δηλώσει: «H ρευστότητα είναι μια όμορφη λέξη από μόνη της, καθώς αυτή η ιδέα δεν βάζει τον άνθρωπο σε οποιοδήποτε κουτί. Είσαι ρευστός, δεν είσαι αυτός ή αυτή, δεν προσδιορίζεσαι. Από μόνη της η λέξη σε προτρέπει να ζεις μια ρευστή ζωή. Ζεις μια αυθεντική ζωή, που δεν μπαίνει σε καλούπια ή σε κατηγορίες, που σου ζητά μόνο να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου. Η ρευστότητα είναι η ιδέα του πιο έντιμου και αγνότερου εαυτού σου, που δεν χρειάζεται να αισθάνεται πιεσμένος για να χωρέσει σε οποιοδήποτε κουτί». Ο Reed, που έχει έδρα το Λονδίνο, ανήρτησε ένα post στο Instagram του όπου αναφέρει: «Είναι τιμή μου που πλέον είμαι μέλος του οίκου Nina Ricci, το μπαούλο με τους θησαυρούς του οποίου είναι γεμάτο από glamour, ιστορία και μία ισχύ έτοιμη να εκραγεί. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την προοπτική της πρόκλησης να εξερευνήσω τι σημαίνει θηλυκότητα πέρα από τη μόδα και την ομορφιά μέσα σ’ έναν τόσο ιστορικό οίκο».

Το Harris διένυε ακόμα τα φοιτητικά του χρόνια όταν σχεδίασε το γιγάντιο λευκό καπέλο, που είναι το πρώτο που φόρεσε η Solange Knowles για τέσσερα διαφορετικά covers σε περιοδικά. Στη συνέχεια είδαμε το όνομά του στο red carpet να συνδέεται με εντυπωσιακά φτερά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View