Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Θα προβληθεί στο Αγρίνιο η ταινία «Evil Presence 2» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπαϊρακτάρη

Θα προβληθεί στο Αγρίνιο η ταινία «Evil ...

Στις 15/9/2022 - Όταν τα αδέλφια Μπαϊρακτάρη δημιουργούν…

Προβολή της ταινίας με τίτλο «Evil Presence 2» θα γίνει στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο Ελληνίς στο Αγρίνιο την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Τζων Χάιπερ, ελληνογερμανός επιτυχημένος πράκτορας, αναλαμβάνει μαζί με τον συνεργάτη του να συνοδεύσουν τον καταξιωμένο καθηγητή ψυχιατρικής Δ. Μαρσαρίδη να παραχωρήσει συνέντευξη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Τα όσα ακούει ο Τζων στη συνέντευξη από το στόμα του γιατρού και τα γεγονότα που ακολουθούν καθώς τον επιστρέφουν σπίτι, είναι σοκαριστικά. Αντιλαμβάνονται σύντομα ότι βρίσκονται ανάμεσα σε μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ Καλού και Κακού, με μόνο στόχο πλέον να σώσουν τις ζωές και τις ψυχές τους. Μόνος σύμμαχος και οδηγός τους ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος γνωρίζει πολλά περισσότερα για την κατάσταση...

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπαϊρακτάρης.

Πρωταγωνιστούν οι: Αντρέας Μπαϊρακτάρης, Λευτέρης Μπαρλίκας, Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Γιάννης Ράπτης, Χρήστος Βασιλογιάννης, Κυριάκος Δελής, Ιφιγένεια Νταβαρίνου, Κατερίνα Καζαντζή, Νίκος Σώζος, Ηλίας Στεφανίδης, Γιώργος Τσίρκας, Χριστίνα Ιωσηφίδου κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture