Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Διπλή βάπτιση στα Κύθηρα, κόσμος από Πάτρα και Αθήνα στο ακρωτήριο Σπαθί

Διπλή βάπτιση στα Κύθηρα, κόσμος από Πάτ...

Οι ευτυχείς γονείς Αλέξανδρος Χριστόπουλος- Πανούτσος και Ειρήνη Κασιμάτη επέλεξαν ένα υπέροχο, καλοκαιρινό σκηνικό για τα νεοφώτιστα παιδιά τους

Το βορειότερο σημείο των  Κυθήρων, στο ακρωτήριο Σπαθί, δίπλα στο φάρο Μουδαρίου που κατασκευάστηκε το 1857 από τους Άγγλους,  μια ειδυλλιακή παραλία, όπου δεσπόζει το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σάββα, επέλεξαν για τη βάπτιση των δύο παιδιών τους, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος – Πανούτσος, head of Product at Harbor Lab και η Ειρήνη Κασιμάτη, brand manager, Inflammation & Immunology της Pfizer. 

Και  δύο γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην Πάτρα - ο Αλέξανδρος είναι γιος της συμπολίτισσας φιλολόγου Σοφίας Χριστοπούλου, ενώ η Ειρήνη έχει καταγωγή από τα Κύθηρα, εξ ου και η επιλογή της τοποθεσίας – ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.

Η πρωτότυπη ηλεκτρονική πρόσκληση εστάλη σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων και ενημέρωνε για τη βάπτιση στο χαριτωμένο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Μουδαρίου Κυθήρων, δίπλα στη θάλασσα. Το υπέροχο τοπίο με τα χρώματα του δειλινού ταίριαξε με το κέφι και την ευχάριστη διάθεση των νεαρών γονιών, νονών και καλεσμένων, αλλά και την εξαιρετικά φιλική  συμπεριφορά των δύο ιερωμένων που τέλεσαν το μυστήριο στη θάλασσα. 

Η τρίχρονη Δανάη και ο δέκα μηνών Μύρων, οι νεοφώτιστοι, γελαστοί, χωρίς κλάματα ευχαριστήθηκαν τη δροσερή αγκαλιά της θάλασσας κερδίζοντας το χειροκρότημα και τα χαμόγελα των καλεσμένων.

Πρωτότυπα σε σχέδιο και χρώμα ήταν τα βαπτιστικά ρούχα καθώς και τα μαρτυρικά. Μπεζέδες, cup cakes, σπιτική λεμονάδα και βυσσινάδα περίμεναν τους καλεσμένους μετά το πέρας του μυστηρίου, ενώ οι μπομπονιέρες που ήταν τετράγωνα και οβάλ κουτάκια, καθώς και καρδούλες για τα παιδάκια, όλες από mother of pearl, δόθηκαν αργότερα στο πάρτι που ακολούθησε. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View