Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Cosmoss: H πολυσυζητημένη σειρά wellness της Κέιτ Μος «φωνάζει» πως άλλαξε τρόπο ζωής

Cosmoss: H πολυσυζητημένη σειρά wellness...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το 48χρονο supermodel ζει εκτός Λονδίνου επιλέγοντας μια καθημερινότητα εξοχής και ευεξίας απέχοντας από τα παλιά, ξέφρενα parties

Ο ζωντανός θρύλος της μόδας και αξεπέραστη style diva, Κέιτ Μος έχει πλέον αφήσει πίσω της τα χρόνια των ξέφρενων parties και τη ζωή στο κέντρο του Λονδίνου. Κατοικοεδρεύει στους γαλήνιους, καταπράσινους αγρούς του Gloucestershire, όπου ηρεμεί, ακούει μουσική και αλλάζει boho & vintage μανδύες φιλοσοφώντας διαφορετικά το wellness. Πλέον «ακούει» τον εαυτό της και τον φροντίζει, αλλά βρίσκεται «πάντα σε πτήση» όπως λέει χαρακτηριστικά στη Vogue. Τις τελευταίες μέρες την είδαμε σε διάσημα περιοδικά με φόντο την εξοχή ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει γυμνή εικόνα της στο διαδίκτυο. Οι συνεντεύξεις της απανωτές. Γιατί; Μόλις κυκλοφόρησε η σειρά προιόντων ομορφιάς και life style Cosmoss που «παίζει» με το όνομά της, μια συλλογή καλλωπιστικών ειδών αλλά και τσαγιού.

Περιλαμβάνει ένα moisturizer καθαριστικό, το άρωμα  Sacred Mist και το αντιοξειδωτικό λάδι Golden Nectar.

Το Cosmoss αποτελεί ένα «self - care που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής: Αναζωογόνηση, Ισορροπία, Θεραπεία. Κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί σχολαστικά με γνώμονα την ευημερία». Αφορά σε ένα ολιστικό concept, έχει «ουράνιο» λογότυπο  και μια καλλιτεχνική φωτογραφία ενός θολού χωραφιού με σιτάρι.

Η Cosmoss είναι η πιο πρόσφατη μάρκα ομορφιάς διασημοτήτων που κυκλοφορεί φέτος. Η Μος ακολουθεί τα παραδείγματα των Σκάρλετ Γιόχανσον  με το label περιποίησης δέρματος The Outset, Κιμ Καρντάσιαν με το Skkn by Kim,  Χάλει Μπίμπερ με το Rhode. Πρόσφατα, το 48χρονο supermodel συνεργάστηκε με την Diet Coke ως  creative director, επιμελήθηκε ως guest editor το φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού Self Service Magazine και συνεχίζει να ποζάρει ως το πρόσωπο της Charlotte Tilbury. Παράλληλα λειτουργεί το πρακτορείο Kate Moss Agency και μανατζάρει την κόρη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View