Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το θρίλερ αγωνίας "Πτώση"

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα...

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, από την Πέμπτη 1/9/2022

Βλέποντας το τρέιλερ και μόνο ζαλίζεσαι και παθαίνεις ίλιγγο. Ο λόγος για το φιλμ με τίτλο «Πτώση – Fall» που προγραμματίζεται να βγει την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Λίγα λόγια για την ταινία

Για τις κολλητές φίλες Μπέκι (Γκρέις Κάρολαϊν Κάρεϊ) και Χάντερ (Βιρτζίνια Γκάρντνερ), η ζωή είναι να κατακτάς τους φόβους σου και να ξεπερνάς τα όριά σου. Όμως, αφού αποφασίσουν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή ενός απομακρυσμένου και εγκαταλελειμμένου πύργου ραδιοφώνου 600 μέτρων, δεν θα έχουν τρόπο να κατέβουν. Τώρα, οι αναρριχητικές δεξιότητες των δύο θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται απεγνωσμένα για να επιβιώσουν από τα στοιχεία της φύσης, την έλλειψη προμηθειών και τα ιλιγγιώδη ύψη, σε αυτό το γεμάτο αδρεναλίνη θρίλερ με συμπρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μαν.

Η ταινία έχει ήδη βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες από τα μέσα Αυγούστου κάνοντας μέχρι στιγμής εισπράξεις 6 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 1,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Ο 56χρονος Τζέφρι Ντιν Μόργκαν έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead» ενώ όπως διαβάσαμε, αυτήν την περίοδο μπαίνει στην τέταρτη σεζόν της σειράς «The Boys».

Στο θρίλερ αγωνίας «Πτώση» παίζει και ο Μέισον Γκούντινγκ.

Η «Πτώση», η απόλυτη ταινία υψοφοβίας, όπως διαφημίζεται, ξεκίνησε ως ιδέα για μια ταινία μικρού μήκους από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σκοτ Μαν και τον σταθερό συνεργάτη του, Τζόναθαν Φρανκ. «Ενθουσιαστήκαμε τόσο με την ιδέα του φόβου της πτώσης και τον τρόμο που προκαλεί το ύψος, που οι πρώτες 25 με 30 σελίδες του σεναρίου γράφτηκαν σχεδόν μόνες τους. Ήθελαν να την κάνουμε, αλλά όλη η προσπάθεια σταμάτησε», αναπολεί ο Μαν.

Ένα στοιχείο που κάνει την ταινία «Πτώση - Fall» να ξεχωρίζει είναι η μοναδική της τοποθεσία, δηλαδή ο ύψους 600 μέτρων πύργος B67 TV, η τέταρτη μεγαλύτερη κατασκευή των Ηνωμένων Πολιτειών. «Είχαμε βρει αρκετά βιντεάκια διάφορων ριψοκίνδυνων ατόμων που έκαναν παλαβά πράγματα, αλλά συνήθως σκαρφάλωναν σε γερανούς», εξηγεί ο Μαν. «Οπότε, αποφασίσαμε να βρούμε το χειρότερο σημείο στο οποίο θα μπορούσε να ξεμείνει κάποιος και καταλήξαμε σε αυτόν τον πύργο στην Καλιφόρνια. Για να είμαι ειλικρινής, εξεπλάγην όταν έμαθα την ύπαρξή των πύργων. Αν τους κοιτάξεις, μοιάζουν με μπανάνα. Όταν είσαι στο έδαφος και κοιτάξεις προς τα πάνω είναι λες και φτάνουν στο άπειρο, μέσα στα σύννεφα. Είναι αρχιτεκτονικά θαύματα. Βρήκαμε ένα βίντεο στο οποίο κάποιος οδήγησε ένα drone στην κορυφή και το οπτικό αποτέλεσμα ήταν τρομερά γοητευτικό. Και το σκηνικό της ερήμου είναι ένα δύσκολο μέρος να επιβιώσεις, πόσω μάλλον στα 600 μέτρα ύψος».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture