Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Λίντα Εβαντζελίστα επιστρέφει εκεί που ανήκει. Στα εξώφυλλα!

Η Λίντα Εβαντζελίστα επιστρέφει εκεί που...

To διάσημο σούπερ μόντελ επιστρέφει στα λαμπερά εξώφυλλα μετά από πολύ καιρό απουσίας και φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue.

H Λίντα Εβαντζελίστα ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της και στην καταπληκτική φωτογράφιση που έκανε. To διάσημο σούπερ μόντελ επιστρέφει στα λαμπερά εξώφυλλα μετά από πολύ καιρό απουσίας και φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue.

Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας εδώ και μια δεκαετία.

Η Λίντα Εβαντζελίστα ζούσε απομονωμένη εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, μετά την παραμόρφωση που υπέστη συνέπεια ενός συνδρόμου μετά από μια αισθητική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, την λεγόμενη CoolSculpting, που την άφησε «βάναυσα παραμορφωμένη». Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης είχε σχεδιαστεί για να μειώσει τα λιποκύτταρα, αλλά, αντίθετα, έκανε τα κύτταρά της να διογκωθούν με αποτέλεσμα να γίνει αγνώριστη και να γεμίσει εξογκώματα σε όλο της το σώμα.

Η Λίντα Εβαντζελίστα κατέθεσε αγωγή σε βάρος της εταιρείας Zeltiq Aesthetics, με την οποία πλέον έχει καταλήξει σε διακανονισμό.

Σήμερα, το επικό εξώφυλλό της στην βρετανική Vogue κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όλοι την αποθεώνουν για την επιστροφή της.

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα η Λίντα Εβαντζελίστα πρωταγωνιστούσε σε καμπάνια της Fendi και πλέον όλοι μιλούν για ένα θριαμβευτικό come back.

She is back: Η Λίντα Εβαντζελίστα στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue
Η Λίντα Εβαντζελίστα από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση κατάψυξης λίπους το 2016, η οποία, όπως είπε, είχε ως συνέπεια να δείχνει «μόνιμα παραμορφωμένη» δεν ήθελε ούτε τον εαυτό της να βλέπει στον καθρέπτη.

 «Δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν μου μοιάζω. Μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να πέσω πάνω σε κάποιον γνωστό μου. Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι, κρυμμένη και ντροπιασμένη» είχε δηλώσει στο περιοδικό People τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ωστόσο, αφού πέρασε χρόνια «κρυμμένη», το 57χρονο μοντέλο επέστρεψε επίσημα στο προσκήνιο, ποζάροντας πρώτα για μια ολοκαίνουρια διαφήμιση της Fendi, προωθώντας παράλληλα την επερχόμενη επίδειξη μόδας του brand και σήμερα ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

To διάσημο μοντέλο ωστόσο παραδέχτηκε πως σε αυτή την φωτογράφιση για την βρετανική Vogue, η makeup artist Pat McGrath χρησιμοποίησε ταινίες για να τραβήξει πίσω το σαγόνι και τον λαιμό της Λίντα, τα οποία κάλυψε με μαντίλια και καπέλα. «Αυτό δεν είναι το πηγούνι και ο λαιμός μου πραγματικά. Δεν μπορώ να κυκλοφορώ παντού με ταινίες», λέει η ίδια στην Vogue.

«Αν ήξερα ότι οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν το να χάσεις τα μέσα επιβίωσης και ότι θα καταλήξεις τόσο καταθλιπτικός που θα μισείς τον εαυτό σου, δεν θα είχα πάρει αυτό το ρίσκο» σημειώνει επίσης στο περιοδικό και προσθέτει: «Προσπαθώ να αγαπήσω τον εαυτό μου όπως είμαι».

«Δεν θα με δείτε με μαγιό, αυτό είναι σίγουρο. Θα είναι δύσκολο να βρω δουλειές χωρίς ρετουσάρισμα, συμπίεση, ταινίες ή τρικ» εξηγεί η Λίντα και προσθέτει: «Μου λείπει τόσο πολύ η δουλειά μου, αλλά ειλικρινά, τι μπορώ να κάνω. Δεν θα είναι εύκολο».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View