Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Short nails: Επιστρέφουν από τον Σεπτέμβριο

Short nails: Επιστρέφουν από τον Σεπτέμβριο

Τα κοντά νύχια είναι μια τάση που επαναφέρουν οι πασαρέλες του φθινοπώρου και θα δούμε πολύ τον χειμώνα.

Αν και για τις καλοκαιρινές διακοπές αναζητήσαμε τα πιο fancy nail trends για να εντυπωσιάσουμε, η αλήθεια είναι πως πηγαίνοντας προς το φθινόπωρο θα ξαναβρούμε την αγάπη μας για το μίνιμαλ, το κλασικό, το safe. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως για τους επόμενους μήνες δεν θα τολμήσουμε όσον αφορά το nail art, αυτό που σίγουρα θα υιοθετήσουμε είναι τα κοντά νύχια, μια τάση που επαναφέρουν οι πασαρέλες του φθινοπώρου και θα δούμε πολύ τον χειμώνα.

Άνετα και πρακτικά, τα κοντά νύχια είναι ιδανικά για την επιστροφή στη ρουτίνα μετά τις διακοπές. Για τις γυναίκες που αγαπούν την ανεπιτήδευτη κομψότητα, αυτό το nail trend θα γίνει το αγαπήμενο τους – αν δεν είναι ήδη. Με σημαντικό πλεονέκτημα πως δείχνουν πάντα περιποιημένα και classy, τα κοντά νύχια του φθινοπώρου αν και all time classic, δεν θα είναι βαρετά.

metallics

Τα metallics είναι η τάση που έχει κατακτήσει τη μόδα τους τελευταίους μήνες από τα μαγιό, μέχρι το μανικιούρ. Τι πιο trending λοιπόν από το να υποδεχθείτε το φθινόπωρο με ένα μεταλλιζέ χρώμα στα νύχια, σε σαγηνευτικές αποχρώσεις όπως το μοβ ή το σκούρο μπλε.

φυσικά 

Μπορεί το ντύσιμό μας να έχει επιστρέψει στο glam, αλλά οι τάσεις της μόδας προτάσσουν τη φυσικότητα. Κάπως έτσι, τα φυσικά αλλά περιποιημένα νύχια είναι ξανά στο προσκήνιο και μας λύνουν τα χέρια από κάθε άποψη.

milky

Οι milky αποχρώσεις είναι αγαπημένες μας όσον αφορά το μανικιούρ όποια εποχή του έτους και αν διανύουμε. Πάντα relevant, ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και προσθέτουν έξτρα δόσεις κομψότητας στις εμφανίσεις μας.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View