Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Νοικιάζει τον «παράδεισό της» στα Hamptons, δείτε πώς είναι

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Νοικιάζει τον «παρά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα πολύ χαριτωμένο καλοκαιρινό εξοχικό σε λαμπερά, χαρούμενα χρώματα, καθόλου μεγαλομανές

Στο Instagram ανακοίνωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πως μπορεί κανείς να απολαύσει τη διαμονή του στο εξοχικό της στα Hamptons. H πασίγνωστη ηθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια και style icon έκανε στους διαδικτυακούς της φίλους μια ανακοίνωση που τους ενθουσίασε, αφού όπως τόνισε, θα προσφέρει για κρατήσεις το εξoχικό της στα Hamptons. Το ονομαστό θέτρετρο στο East End του Long Island, είναι από τις πλέον φημισμένες και ιστορικές παραλιακές περιοχές των βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών και θεωρείται life style αξιοθέατο.

Πλήθος κόσμου έσπευσε βέβαια να αναζητήσει εικόνες από τους χώρους του σπιτιού. Πολλοί από αυτούς έχουν παρακολουθήσει και τις ερωτικές περιπέτειες της αξεπέραστης Carrie στα μέρη αυτά. Μάλιστα η star έγραψε πως θέλει να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να μείνει στον «παράδεισο» δίπλα από τη θάλασσα, ενώ έβαλε και το σχετικό link του σχετικού site για κρατήσεις. Προτείνεται διήμερη απόδραση στο booking σύμφωνα με το περιοδικό People. Αρχική προτεινόμενη ημερομηνία 26-28 του μηνός. H αγροικία απέχει ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα και διαθέτει στο εσωτερικό της κάποια κομμάτια από την διάσημη συλλογή παπουτσιών της Σάρα Τζέσικα! Η ίδια ταξιδεύει εκεί πολύ συχνά. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View