Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο κόσμος χόρεψε και το χάρηκε στην εκδήλωση του συλλόγου Αλισσαίων Πείρος την περασμένη Παρασκευή

Ο κόσμος χόρεψε και το χάρηκε στην εκδήλ...

Συμμετείχαν το γνωστό παραδοσιακό συγκρότημα Χοροσταλίτες & τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Πατρέων, της Αγυιάς και του Πείρου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 το βράδυ, η μουσικοχορευτική παραδοσιακή εκδήλωση με τη συμμετοχή του γνωστού παραδοσιακού συγκροτήματος Χοροσταλίτες στον Κάτω Αλισσό. Πήραν μέρος τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Πατρέων, της Αγυιάς και του Πείρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα που χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παραδοσιακούς χορούς.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Κυριάκος Ορλώφ, Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, Μάλλιαρης Γρηγόρης και η πρόεδρος ΟΤΑΔ Ροδιά Καραμπελιά.

Επίσης παρέστησαν ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Κατσικόπουλος Δημήτριος,  ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Αλισσού, Στρουμπούτας  Ανδρέας και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γομοστού, Νιφόρας Ανδρέας.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων Πείρος, Δημήτριος Μπαρμπούνης ευχαριστεί δημοσίως όλους όσους βοήθησαν & συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση καθώς και οι προηγούμενες καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Ραντεβού πάλι στις 27 Αυγούστου  με ένα αφιέρωμα στον γνωστό λαϊκό μουσικοσυνθέτη Γιώργο Μητσάκη στον Άνω Αλισσό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture