Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Θαυμαστές και μιμητές του Έλβις Πρίσλει ξανά στο Michigan Elvisfest

Θαυμαστές και μιμητές του Έλβις Πρίσλει ...

Η δε ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν που είδαμε και στην Πάτρα με την πολύ καλή ερμηνεία του Austin Butler, έχει κάνει εισπράξεις παγκοσμίως, 190 εκατ. δολαρίων

Έχουν περάσει 45 χρόνια από τον θάνατό του (για την ακρίβεια συμπληρώνονται στις 16 Αυγούστου 2022), ωστόσο ο «βασιλιάς του ροκ εντ ρολ» εξακολουθεί να συγκεντρώνει πλήθη που τιμούν τη ζωή και το έργο του.

Στην πόλη Μπέλεβιλ, στην πολιτεία Μίσιγκαν των ΗΠΑ πρόσφατα διοργανώθηκε το Michigan Elvisfest, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένα στον Έλβις Πρίσλεϊ.

Ξεκίνησε από καλλιτέχνες που λατρεύουν να μεταμορφώνονται σε Έλβις πάνω στη σκηνή και θέλουν να τιμούν τη μουσική και την επιρροή του.

Η εκδήλωση διαφέρει από τα περισσότερα φεστιβάλ για τον Έλβις επειδή δεν είναι διαγωνισμός, είπε η Μαίρη Ντέκερ, η οποία διοργανώνει το Michigan Elvisfest εδώ και πάνω από 17 χρόνια.

*Στο μεταξύ η κινηματογραφική ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν που είδαμε και στην Πάτρα με την πολύ καλή ερμηνεία του Austin Butler, έχει αγαπηθεί από το κοινό και οι έως τώρα εισπράξεις της παγκοσμίως 190 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture