Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εκαψε καρδιές στην Πάτρα ο «Κωνσταντής» Γιάννης Κουκουράκης, πόζαρε μαζί με την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη

Εκαψε καρδιές στην Πάτρα ο «Κωνσταντής» ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εντυπωσιακός πάνω και κάτω από τη σκηνή του «Γυάλινου κόσμου», με ύψος 1.92 και πολύ ανοιχτό ροζ εμπριμέ πουκάμισο μετά την παράσταση

Οι μετακλήσεις θεαμάτων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου στο -αμφιλεγόμενο από αισθητικής πλευράς -Θερινό Θέατρο έχουν και το «παρασκήνιό» τους. Κατά καιρούς χαριτωμένο και πικάντικο. Σε αυτό το πλαίσιο θα λέγαμε αναμφίβολα πως εκείνος που ξεχώρισε με το παρουσιαστικό του από τους ηθοποιούς που κατέφθασαν ήδη, είναι ο εντυπωσιακός κρητικός Γιάννης Κουκουράκης. Ο γόης των «Aγριων Μελισσών», ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Κωνσταντής» γοήτευσε και θεατρικά στα μέρη μας πριν λίγες μέρες. Από τα πρώτα λεπτά στη σκηνή ξεσήκωσε το γυναικείο ενδιαφέρον, ενώ εκείνες που τον είδαν μετά στα παρασκήνια και εκτός θεάτρου τον βρήκαν πολύ πολύ ωραίο. Ηταν άλλωστε το κορυφαίο «κους κους» στον απόηχο του έργου με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη. Για του λόγου το αληθές σας έχουμε τις after φωτογραφίες του με την … «τυχερή» πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Με πολύ ανοιχτό στο στήθος ροζ εμπριμέ πουκάμισο που αναδείκνυε το στέρνο του και αθλητική βερμούδα μετά το τελικό χειροκρότημα, ο Γιάννης δεν μπορούσε βέβαια να περάσει απαρατήρητος. Ακούσαμε πολλά και διάφορα σχόλια περί κρητικού λεβέντη κλπ. Πρώην μοντέλο, με ύψος 1.92 και 38 ετών «έκαψε καρδιές» και στην Πάτρα. Γεννημένος στα Χανιά είναι απόφοιτος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Λατρεύει τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά και παρά τους χιλιάδες θαυμαστές του στο Instagram δείχνει προσγειωμένος. Όπως είχε πει στο Down Town:  «Και χυλόπιτες έχω φάει, και έχω πληγωθεί, και έχω κλάψει, και έχω τσαντιστεί – και όλα τα έχω κάνει και όλα τα έχω πάθει. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ξεχώριζα, γιατί ήμουν το πιο ψηλό παιδί στην τάξη. Τώρα δεν ξέρω – και δεν το νομίζω – αν με θεωρούσαν και το πιο όμορφο…»

·                 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View