Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λετίσια της Ισπανίας: Γοήτευσε με «κοφτή» δαντέλα συστήνοντας ένα ακόμα οικονομικό brand

Λετίσια της Ισπανίας: Γοήτευσε με «κοφτή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To φόρεμά της σε στρατιωτικό event είχε τιμή κάτω των 100 ευρώ, εισπράττοντας εγκωμιαστικά σχόλια σε media και διαδίκτυο

Eνα  midi dress σε γνώριμη, θηλυκή γραμμή, από «κοφτή» κατάλευκη δαντέλα διάλεξε η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας για την τελετή παράδοσης της Εθνικής Σημαίας στην Ειδική Ναυτική Πολεμική Δύναμη. Η πρώην δημοσιογράφος και νυν σύζυγος του βασιλιά Φελίπε έκανε μια απλή αλλά πραγματικά summer chic εμφάνιση που γοήτευσε τα media και τους θαυμαστές της στο πλαίσιο των λιτών look ap;o προσιτά brands. Το φόρεμά της – κάτι αντίστοιχο μπορούν να υιοθετήσουν όλες οι γυναίκες αλλά μπορεί να φορεθεί και σαν νυφικό- κοστίζει κάτω από 100 ευρώ. (Εχει ετικέτα Sfera, δημιουργεί ημιδιάφανο εφέ με τιμή περίπου 90 ευρώ). Το συνδύασε με γαλάζιες, ξώφτερνες slingback γόβες Magrit, κοσμήματα Bulgari και μικρό κότσο στα μαλλιά (τα οποία επιμένει να αφήνει άβαφα, παρά τις γκρίζες τούφες).

Η Λετίσια γενικότερα δεν πασχίζει να δείξει super trendy ούτε να «παιδεύεται» με φλύαρο styling. Αλλωστε η πολύ γυμνασμένη, αδύνατη φιγούρα της αρκεί για να «ανεβάσει» το πιο mainstream φόρεμα. Προκαλεί όμως πολύ καλές εντυπώσεις ότι προτιμάει οικονομικές εταιρείες και labels της πατρίδας της –Mango, Massimo Dutti, Zara, H&M είναι από τα αγαπημένα της. Τα ρούχα Sfera ήδη ανταγωνίζονται στην Ισπανία την απήχηση των Zara!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View