Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήρε εξιτήριο ο 30χρονος Ιβάν που πάλευε με τα κύματα στη Χαλκιδική για 20 ώρες

Πήρε εξιτήριο ο 30χρονος Ιβάν που πάλευε...

Τι δήλωσε βγαίνοντας από το νοσοκομείο

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν από το μεσημέρι της Κυριακής, ο 30χρονος Ιβάν που διασώθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής, ύστερα από 20 ολόκληρες ώρες που έδινε μάχη με τα κύματα.

 

Ο νεαρός από τη Βόρεια Μακεδονία, είναι ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που πέρασε, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι είναι σε άριστη κατάσταση και ότι μπορεί να ταξιδέψει με τα μέλη της οικογένειάς του για να επιστρέψει στη χώρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και λίγες ώρες πριν οι γιατροί του δώσουν εξιτήριο, ο νεαρός έκανε θεραπεία με όρους για να αντιμετωπιστεί η έντονη αφυδάτωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη διάσωση μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο 30χρονος Ιβάν βγαίνοντας από το νοσοκομείο Παπανικολάου. «Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ομάδες ελικοπτέρων και στους ανθρώπους πάνω στις βάρκες που με μάζεψαν», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν ήταν για 18 ώρες στο νερό αλλά για περισσότερο από 20 ώρες συνολικά, ενώ ανέφερε στους δημοσιογράφους πως τις επόμενες ημέρες θα τους καλέσει για συνέντευξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις