Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα - "Εμψυχωνόμαστε, Αλληλεπιδρούμε, Αλλάζουμε" στην Πλαζ του ΕΟΤ με την ΕΡΙΦΥΛΗ

Πάτρα - "Εμψυχωνόμαστε, Αλληλεπιδρο...

Στις 23 – 26 Ιουνίου 2022, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων

Το κέντρο διαχείρισης έμφυλων διακρίσεων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας «ΕΡΙΦΥΛΗ» συμμετέχει στο ετήσιο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ, που πραγματοποιεί για 19η χρονιά ο ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε στις 23 – 26 Ιουνίου 2022, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων – πρώην Πλαζ ΕΟΤ με τίτλο «Πάντα η απάντηση θα είναι ο άνθρωπος. Λέμε όχι στην έμφυλη βία».

Το Φεστιβάλ, από την Πέμπτη 23/06 έως την Κυριακή 26/06 από τις 19:00 και μετά θα είναι γεμάτο με δράσεις από τις θεματικές πολιτισμικές ομάδες του συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε. Η «ΕΡΙΦΥΛΗ» θα είναι καθ’ ολη τη διάρκεια του παρούσα στο stand της με τα μέλη της και ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις της στην προσπάθεια αντιμετώπισης της έμφυλης βίας. Οι ειδικές ψυχικής υγείας, οι νομικοί και η εθελοντική ομάδα της θα βρίσκονται εκεί, ώστε να ενημερωθείτε από κοντά και να ανταλλάξετε απόψεις για ένα ζήτημα, την έμφυλη βία, που είναι κατεξοχήν θέμα συνειδητοποίησης της ύπαρξης και της έκτασής του.

Την Παρασκευή 24/6 (19:30- 20:30), στις κερκίδες της πλαζ, η ΕΡΙΦΥΛΗ έχει ετοιμάσει μια ανοιχτή διαδραστική εκδήλωση με γενικό τίτλο "Εμψυχωνόμαστε, Αλληλεπιδρούμε, Αλλάζουμε".

Οι ειδικές ψυχικής υγείας του Κέντρου θα παρουσιάσουν συμμετέχοντας με το κοινό ένα καινοτόμο ψυχοεκπαιδευτικό δρώμενο με βιωματικά στοιχεία και αλληλεπιδραστικά αποτελέσματα και τις εξής θεματικές:
- Λαδικού Ματίνα (εγκληματολόγος-ειδική ψυχικής υγείας): ''Βγες από το κουτί / φύλο & στερεότυπα''
- Ανδρουτσέλλη 'Εννη (ψυχολόγος): ''Είμαι ο εαυτός μου, είμαι ευτυχισμένος/η''.

Το Σάββατο 25/6, στις 20:00 η "ΕΡΙΦΥΛΗ" θα συμμετέχει στο δρώμενο με τίτλο «Κλασσικά…στερεοτυπικά», μια σύμπραξη της θεατρικής ομάδας θέΑ(Σ)ΤρΟ του συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε με τον σύλλογο Εριφύλη.

Είσοδος και συμμετοχή δωρεάν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture