Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Royal Ascot: Τα καπέλα- υπερπαραγωγές ξεπρόβαλαν και πάλι, εσείς ποιο θα… φορούσατε;

Royal Ascot: Τα καπέλα- υπερπαραγωγές ξε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξεκίνησαν οι διάσημες ιπποδρομίες του Λονδίνου με το χαρακτηριστικό dress code, έλειπαν όμως βασίλισσα Ελισάβετ και Κέιτ Μίντλετον

Xωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ Μίντλετον έγινε η έναρξη των φημισμένων ιππικών αγώνων του Royal Ascot στο Λονδίνο. Η 96χρονη μονάρχης λόγω κινητικών προβλημάτων παρέμεινε στο κάστρο του Windsor ενώ για τη Μίντλετον δεν μαθεύτηκε πότε θα εμφανιστεί σε αυτό το ξακουστό, αριστοκρατικό event της βρετανικής παράδοσης, όπου το dress code με τα θεαματικά καπέλα «κλέβει την παράσταση» στις κερκίδες των θεατών. Ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ αλλά και τον ανιψιό του Πίτερ Φίλιπς εκπροσώπησαν δεόντως τη βασιλική οικογένεια. Μαζί τους ήταν και η πριγκίπισσα Άννα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, οι Ζάρα και Μάικ Τίνταλ αλλά και η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Καρόλ.

Η βασίλισσα έκανε πάντως ανακοίνωση καλωσορίζοντας τον κόσμο στις ιπποδρομίες μετά από δύο χρόνια πανδημίας: «Εύχομαι να έχετε όλοι αξιομνημόνευτες και ευχάριστες στιγμές και εύχομαι καλή τύχη στα άλογα που θα αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα» έγραψε. Τα φωτογραφικά φλας εστίασαν βέβαια όπως πάντα στις πιο εντυπωσιακές αμφιέσεις των κυριών. Δεν επιτρέπονται τολμηρά ρούχα (στράπλες, τιραντάκια, εξώπλατα κλπ) τα παστέλ και τα έντονα χρώματα συνηθίζονται πολύ, όπως και το black & white και τα florals στα ρούχα. Τα καπέλα βέβαια δεν έχουν φραγμούς. Φτερά, ψάθες, πελώρια λουλούδια, αλλά και κατασκευές στα όρια του εξωφρενικού και του κιτς παρελαύνουν. Στα ξένα περιοδικά κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα. Οι αγώνες διαρκούν ως το Σάββατο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View