Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Royal Ascot: Φλούο στα περίφημα καπέλα, στα γαλάζια η Μίντλετον

Royal Ascot: Φλούο στα περίφημα καπέλα, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα λεγόμενα «bright colors» και στις ιπποδρομίες, φλας στις εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο

Με ψιλόβροχο ξεκίνησαν οι διάσημες ιπποδρομίες του Ασκοτ με το θεαματικό dress code και τα περίτεχνα καπέλα-υπερπαραγωγές.  Εμβληματικός θεσμός της λονδρέζικης παράδοσης προσελκύει πέραν των μελών της βασιλικής οικογένειας, πολλούς celebrities και πλήθος κόσμου, ενώ τα εκκεντρικά για τα ελληνικά δεδομένα καπέλα που φοριούνται άλλοτε φαντάζουν σαν υπέρκομψα έργα τέχνης και άλλοτε … γραφικά.

 

Την πρώτη μέρα, η πολύ κεφάτη Κέιτ Μίντλετον ήταν στο επίκεντρο της προσοχής των φωτογράφων ντυμένη με ρομαντική, σιελ δημιουργία του λιβανέζου couturier Elie Saab. Σε μίντι μήκος και με φιόγκο στο λαιμό, βασιζόταν στην αέρινη διαφάνεια με δαντελένιο διάκοσμο. Στον ίδιο τόνο ήταν τα σκουλαρίκια Kiki McDonough και το ψάθινο καπέλο με το εσωτερικό λουλούδι του κορυφαίου στο είδος Philip Treacy. Η βασίλισσα Ελισάβετ  ντύθηκε στην ίδια απόχρωση και οι περισσότερες κυρίες από τον κύκλο της μοναρχίας επέλεξαν παστέλ.

 

Λόγω όμως των φετινών θερινών trends στη μόδα φορέθηκαν στο Royal Ascot για πρώτη φορά τόσα πολλά έντονα χρώματα σε φλούο. Είδαμε διάφορες εκκεντρικές συνθέσεις, δηλαδή σχέδια ευρηματικά που ανέδυαν άλλοτε ρομαντισμό και άλλοτε χιούμορ.

 

Μιλάμε πάντως για κορυφαίο event του βρετανικού social calendar, που ιδρύθηκε το 1711 και σήμερα προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 300.000 κόσμο! (Φέτος διεξάγεται 18-22 Ιουνίου).

Μέσα στο πράσινο της βρετανικής καλοκαιρινής εξοχής διεκδικούνται έπαθλα εκατομμυρίων με τα καλύτερα άλογα του κόσμου στη «μάχη». Παράλληλα γίνονται πικ νικ με σαμπάνιες και άλλα αφρώδη κρασιά, καταναλώνεται άφθονος αστακός, σολωμός, μακαρόν και άλλα μικρά γλυκίσματα για το τσάι. Ο αγωνιστικός χώρος στο Berkshire-έξι μίλια μακρύτερα από το Κάστρο Windsor- έχει φανατικούς θεατές που υιοθετούν ευλαβικά την γκαρνταρόμπα του ιστορικού θεσμού. Στο ευθρύτερο κοινό «συστήθηκε» μέσα από το θρυλικό μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View