Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Δύο ακόμα συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών

Δύο ακόμα συναυλίες του Ωδείου της Πολυφ...

Αυτό το σαββατοκύριακο στις 20.30 στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού «Τόλης Νομικός»

Μετά την πρώτη επιτυχημένη συναυλία του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος), της Σχολής Μονωδίας, τάξης Ήρας Ζέρβα, η 2η και η 3η συναυλία θα πραγματοποιηθούν το προσεχές σαββατοκύριακο, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού: «Τόλης Νομικός».

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στις 8.30 το βράδυ θα δώσουν συναυλία οι σπουδαστές της Σχολής πιάνου, τάξης Λούσης Χριστοδούλου και οι σπουδαστές της Σχολής βιολιού, τάξης Λιλής Αγγιούς και Μαρίας Γούτου. Συνοδεία πιάνου: Μαρίνα Μυλωνά.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, το βράδυ, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα δώσουν συναυλία οι σπουδαστές της Σχολής κιθάρας, τάξης Γιώργου Αθανασακόπουλου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ πυρετωδώς ετοιμάζεται και η συναυλία της 11ης Ιουνίου 2022, με την Προπαιδική Χορωδία (Διεύθυνση: Εμμανουέλα Μανωλάτου), την Παιδική Χορωδία (Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου) και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ανηλίκων (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη), του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της Πολυφωνικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι της Μαρίνας του Λιμένα Πατρών (είσοδος με προσκλήσεις).

Περισσότερες πληροφορίες, στην Γραμματεία του Οργανισμού (Γραμματέας, Αθανασία Παπασταύρου), Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. www.polyphonikipatras.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture