Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Μπέλα Χαντίντ ήταν πραγματικά πανέμορφη με τρία vintage black dresses στις Κάννες

Η Μπέλα Χαντίντ ήταν πραγματικά πανέμορφ...

Τίμησε τους αξέχαστους Gianni Versace και Karl Lagerfeld και τάχθηκε υπέρ της βιωσιμότητας στη μόδα

Εχουμε ακούσει και ξανακούσει τον όρο sustainable fashion και έχουμε δει σημαντικές stars να υποστηρίζουν τα ρούχα με  μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ή να ανακυκλώνουν παλιές τους τουαλέτες. Πολλά brands μας καλούν να χαρίζουμε ρούχα μας ή να τα δίνουμε σε «πράσινες» εταιρείες, ενώ τα second hand μαγαζιά και το shopping «με μέτρο» ανήκουν σε ένα μεγάλο κίνημα περί ηθικής αλλά και οικολογικής συνείδησης στη μόδα. Η 25χρονη αμερικανίδα καλλονή Μπέλα Χαντίντ, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και βραβευμένα super models των ημερών μας, που έχει γεννηθεί στην Ουάσιγκτον και ζει στην Καλιφόρνια, πήγε φέτος στις Κάννες με αυτό το σκεπτικό. Ντύθηκε αποκλειστικά με vintage μαύρα φορέματα τιμώντας ταυτόχρονα δυο μεγαλοφυίες, τους Gianni Versace και Karl Lagerfeld.

Το πρώτο look της ήταν μια στράπλες couture τουαλέτα με πλισέ μπούστο και «γοργονέ» βελούδινη φούστα που στολιζόταν από έναν αριστοτεχνικό φραμπαλά μετά τη μέση με πελώριο φιόγκο στην πλάτη. Το φόρεσε για την πρεμιέρα του φιλμ The Innocent του Louis Garrel και έκανε τα διεθνή media να παραμιλούν. Η ρετρό χάρη και η couture αίγλη  αυτού του Versace ρούχου, τα διαμάντια Chopard και ένα φοβερό μακιγιάζ (graphic eyeliner με winged γραμμή, obre σκιά και nude χείλη) απέφεραν μια μαγική εικόνα. Αμέσως η Μπέλα κατατάχθηκε στις ωραιότερες του φεστιβάλ και δικαίως. Ανέσυρε ένα έργο τέχνης της spring/summer 1987 collection, καθώς παρουσιάστηκε δέκα χρόνια πριν γεννηθεί η ίδια.  

Λίγο μετά για το Cannes Anniversary Dinner επέλεξε μια ακόμα Versace δημιουργία τελείως διαφορετικό ύφος: Ένα sexy φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ, τολμηρά ανοίγματα και λεπτομέρεια από δέρμα, που προερχόταν από τη συλλογή Fall 2001 Ready-to-Wear collection.

Τετάρτη βράδυ  στο Chanel for the Chopard Loves Cinema dinner, το ντύσιμό της ήταν σπανιόλικο. Εμφανίστηκε με ένα κομμάτι του Karl Lagerfeld της autumn/winter 1986 Chanel collection με φρου- φρου μανίκια και φούστα  εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές αμφιέσεις φλαμένκο. Το μοναδικό choker της Chopard και ένας λευκός φιόγκος στα μαλλιά ολοκλήρωσαν το outfit.

Oι δεκαετίες του ’80 και του’2000 στοιχεία των οποίων έχουν επανέλθει στο fashion προσκήνιο άφησαν έτσι το αποτύπωμά τους στο red carpet του 2022.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View