Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O oίκος Versace είμαι εγώ! Η Ντονατέλα ποζάρει στη νέα καμπάνια μαζί με Τζίτζι- Μπέλα

O oίκος Versace είμαι εγώ! Η Ντονατέλα π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οικογενειακή υπόθεση η εαρινή διαφημιστική εκστρατεία γεμάτη βινίλ, έντονα χρώματα και ξέπλεκα μαλλιά

Μεγάλη εντύπωση έχει κάνει η απόφαση της ίδιας της Ντονατέλα Βερσάτσε να φωτογραφηθεί μαζί με τις καλιφορνέζες super models Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ για την καμπάνια του οίκου Versace της φετινής άνοιξης και καλοκαιριού 2022. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντιπροσωπεύσει το label καλύτερα από την ίδια τη δημιουργό των collections ;Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: ο οίκος επιχειρεί να εξερευνήσει την έννοια της οικογένειας στις διάφορες μορφές της, τους αδελφικούς δεσμούς, την κοινότητα και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας Versace".  Σε αυτό το πνεύμα επιλέχθηκαν λοιπόν οι διάσημες αδφελφές Χαντίντ, με τις οποίες συνδέεται στενά η 66χρονη Ντονατέλα. Όπως η ίδια έγραψε στο Instagram. « Η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για εμένα, γι' αυτό ήθελα αυτές οι φωτογραφίες να εστιάζουν στους αδελφικούς δεσμούς. Αγαπώ πολύ αυτή την καμπάνια που δεν θα μπορούσα παρά να ενώσω τις δυνάμεις μου με τις βασίλισσες της Versace, Gigi και Bella Hadid σ' αυτή τη φωτογράφιση. Κορίτσια, είστε πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σας αγαπώ πολύ!»Θυμίζουμε άλλωστε πως εξαρχής όλη η εταιρεία ήταν οικογενειακή υπόθεση, από τη στιγμή που την ίδρυσε ο αξέχαστος Gianni Versace. Και αυτή την ιδιαιτερότητα και κληρονομιά η σιδηρά κυρία του οίκου θέλει έξυπνα να την υπογραμμίσει.  

 Στις φωτογραφίες τύπου polaroid το γυαλιστερό βινίλ και το δέρμα σε μαύρο και κόκκινο, τα εμπριμέ σε έντονα χρώματα, τα εφαρμοστά πατρόν και τα ξέπλεκα μαλλιά πλαισιώνουν τα πασίγνωστα πρόσωπα. Tα μοιραία βλέμματα και τα χαμόγελα και το glam sexy style περισσεύουν.

(Θυμίζουμε πως το brand πουλήθηκε στον όμιλο Capri Holdings (Michael Kors) το  2018, αλλά η Ντονατέλα παρέμεινε chief creative officer.) 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View