Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 5 Μαΐου 2022 κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα ο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Στις 5 Μαΐου 2022 κάνει πρεμιέρα στην Ελ...

Στο ρόλο του Dr. Stephen Strange ξανά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς - Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Ράιμι

Tην Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα από την Feelgood ταυτόχρονα και με την έξοδο της στις ΗΠΑ η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Μάρβελ με κεντρικό ήρωα τον Doctor Strange με τον σταρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και πάλι στο ρόλο, ο οποίος φέτος διεκδίκησε και το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την «Εξουσία του σκύλου» της Τζέιν Κάμπιον.

Η ταινία τιτλοφορείται «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αποτελεί τη συνέχεια του DOCTOR STRANGE, του AVENGERS: ENDGAME που έκανε ως γνωστόν ρεκόρ εισπράξεων & του SPIDER-MAN NO WAY HOME, και είναι η 28η ταινία του MCU, του στούντιο της Μάρβελ που δεν σταματά να μας συναρπάζει. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Raimi και πρωταγωνιστούν εκτός από τον Benedict Cumberbatch ως Stephen Strange, η Elizabeth Olsen, και οι Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το «Avengers: Endgame – Η Τελευταία Πράξη» σε σκηνοθεσία των αδελφών Ρούσο, o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά - που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό - θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης.

Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture