Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 7 έως και τις 13 Απριλίου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Δύο είναι οι καινούριες ταινίες, η αστυνομική περιπέτεια "Copshop" με τους Τζέραρντ Μπάτλερ και Φρανκ Γκρίλο και το θρίλερ "X" που ήδη προβάλλεται με επιτυχία στις ΗΠΑ

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 7 Απριλίου έως και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 3 στις 19.50 και στις 22.10 καθημερινά

"Copshop"

Διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα, ο πανούργος απατεώνας Τέντι Μουρέτο (στο ρόλο ο Φρανκ Γκρίλο) καταστρώνει ένα απεγνωσμένο σχέδιο να κρυφτεί από τον επικίνδυνο εκτελεστή Μπομπ Βίντικ (Τζέραλντ Μπάτλερ), να σπάσει στο ξύλο την πρωτάρα αστυνομικό Βάλερι Γιάνγκ (την υποδύεται η νεαρή Αφροαμερικανή ηθοποιός Alexis Louder), ώστε να συλληφθεί και να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα μιας μικρής πόλης. Η φυλακή δεν μπορεί να προστατέψει για πολύ τον Μουρέτο, και ο Βίντικ ετοιμάζει την δική του κράτηση, περνώντας το χρόνο του σε κοντινό κελί έως ότου ολοκληρώσει την αποστολή του.

Η άφιξη όμως ενός ακόμα εκτελεστή (Τόμπι Χας) θα προκαλέσει ξέφρενο χάος και ο Βίντικ θα πρέπει να φανεί δημιουργικός αν θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να διαφύγει από αυτή την εκρηκτική κατάσταση.

Η σκηνοθεσία είναι του Τζο Κάρναχαν.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Διανομή από την ODEON.

Αίθουσα 5 στις 21.00 καθημερινά πλην Τετάρτης,

Αίθουσα 7 στις 22.30 την Πέμπτη, την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Τρίτη ενώ την Τετάρτη στις 22.50

"X"

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης του είδους του horror, Τι Γουέστ (The House of the Devil), ένας δηλωμένος λάτρης του τρόμου και πιστός υπηρέτης του, παρουσιάζει ένα εμπνευσμένο θρίλερ με πολλές ανατροπές. Με φόντο το αγροτικό Τέξας του 1979 και με άρτια αναπαράσταση της ατμόσφαιρας της εποχής, ο Τι Γουέστ παίζει με τους κανόνες και τα στερεότυπα του ανεξάρτητου σινεμά και σκηνοθετεί ένα δυνατό καστ από ανερχόμενους και καταξιωμένους ηθοποιούς σε μία συναρπαστική ταινία-ωδή στο είδος του τρόμου.

Το σενάριο εκτυλίσσεται το 1979 όπου μία παρέα νεαρών αποφασίζει να γυρίσει μία ταινία πορνό στην ύπαιθρο του Τέξας, αλλά όταν οι απομονωνόμενοι γέροι οικοδεσπότες τους ανακαλύπτουν τα σχέδια της παρέας, τα μέλη του καστ καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Τι Γουέστ

Πρωταγωνιστές: Μία Γκοθ, Τζένα Ορτέγκα, Μάρτιν Χέντερσον, Μπρίτανι Σνόου, Όουεν Κάμπελ, Στίβεν Γιούρι, Σκοτ Μεσκούντι.

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Διανομή: TANWEER.

Η ταινία στο Αμερικάνικο boxoffice σε περίπου 3 εβδομάδες προβολής κοντεύει τα 11 εκατ. δολάρια συν 1 ακόμα εκατομμύριο από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αίθουσα 1 στις 22.20 καθημερινά

«Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή»

Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται από την ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ, να επανέλθει στην ενεργό δράση. Καθώς οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους εμπλέκονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ.

Πρωταγωνιστούν οι: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγιεκ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μόργκαν Φρίμαν, Φρανκ Γκρίλλο και ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ.

Κατηγορία: Κωμωδία, Δράση

Διανομή από την ODEON.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Η ταινία στο ελληνικό boxoffice σε 3 εβδομάδες προβολής έχει κόψει περίπου 8.000 εισιτήρια, πανελλαδικά.

Να θυμίσουμε πως η ταινία είναι η συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ του 2017 «The Hitman's Bodyguard».

Οι εισπράξεις του «Hitman's Wife's Bodyguard» ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 70,1 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 21.00 μόνο την Τετάρτη 13/4,

Αίθουσα 4 στις 19.00 και στις 22.00 μόνο την Τετάρτη 13/4,

Αίθουσα 5 στις 20.00 και στις 23.00 μόνο την Τετάρτη 13/4,

Αίθουσα 6 στις 22.30 μόνο την Τετάρτη 13/4

"Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ"

Πρόκειται για preview προβολές της νέας ταινίας του γνωστού franchise σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς και σενάριο των Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Στιβ Κλοβς.

Η ταινία σε διανομή από την Tanweer θα αρχίσει να προβάλλεται κανονικά από την Πέμπτη 14/4.

Η 3η ταινία του μυθικού Wizarding World της Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ μας επαναφέρει στον αγαπημένο κόσμο της μαγείας με οικείους και καινούριους χαρακτήρες που ταξιδεύουν σε έξι χώρες και τρεις ηπείρους. Η συναρπαστική ιστορία σκαλίζει το σκοτεινό παρελθόν του Ντάμπλντορ με αφορμή ένα μυστικό που μοιράζεται μόνο με τον νοσηρό Γκρίντελβαλντ.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν (Η Θεωρία των Πάντων), τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Τζουντ Λο (Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ), τους Έζρα Μίλερ, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Γουίλιαμ Ναντιλάμ, Κάλουμ Τέρνερ, Τζέσικα Γουίλιαμς, Βικτόρια Γέιτς, Πόπι Κόρμπι-Τους, Φιόνα Γκλάσκοτ, Κάθριν Γουότερστον, Μαρία Φερνάντα Κάντιντο, Ρίτσαρντ Κόιλ, Όλιβερ Μασούτσι, Βάλερι Πάτσνερ και τον Δανό σταρ Μαντς Μίκελσεν της Οσκαρικής ταινίας ‘Άσπρο Πάτο», ο οποίος & αντικατέστησε τον Τζόνι Ντεπ.

Αίθουσα 2 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 5 στις 18.10 καθημερινά πλην της Τετάρτης,

Αίθουσα 6 στις 19.10 καθημερινά

Αίθουσα 8 στις 18.10 μόνο την Τετάρτη 13/4

"Sonic the Hedgehog 2 - Sonic: Η Ταινία 2"

Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο "Sonic: Η Ταινία 2". Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Σόνικ θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Νακλς, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Σόνικ ξεκινάει μαζί με τον Τέιλς ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ.

Με τους Τζιμ Κάρει, James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally και Shemar Moore.

Διάρκεια: 2 ώρες

Διανομή από την Odeon. Το φιλμ προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Η ταινία στο ξεκίνημα της στην χώρα μας έκοψε σε 81 αίθουσες πανελλαδικά, 20.341 εισιτήρια και κατέκτησε την 1η θέση του boxoffice.

Στις ΗΠΑ η ταινία βγαίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.

Αίθουσα 1 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.40 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 22.00 καθημερινά πλην της Τετάρτης,

Αίθουσα 4 στις 20.40 καθημερινά πλην της Τετάρτης 13/4

"The Lost City - Η Χαμένη πόλη"

Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντάς». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της.

Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Σκηνοθεσία:  Άνταμ Νι

Πρωταγωνιστoύν οι: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σάντρα Μπούλοκ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Όσκαρ Νούνιες και ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ.

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Διανομή από Odeon.

Η ταινία σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά κοντά περισσότερα από 27.000 εισιτήρια ενώ στο Αμερικάνικο box office σε 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 58 εκατ. δολάρια συν άλλα 7 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Αίθουσα 7 στις 16.40 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 20.20 μόνο την Τετάρτη 13/4,

Αίθουσα 8 στις 20.10 καθημερινά πλην της Τετάρτης και στις 22.40 πλην της Κυριακής και της Τετάρτης

"Morbius"

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel από το σύμπαν του Σπάιντερμαν, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar β’ ανδρικού ρόλου για το «Dallas Buyers Club», Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Σκηνοθεσία: Daniel Espinosa.

Screen Story & σενάριο: Matt Sazama & Burk Sharpless βασισμένο στα Marvel Comics.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Jared Leto, οι Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson.

Η παραγωγή είναι του στούντιο της Columbia και της Marvel.

Το φιλμ παρά τις αρνητικές στην πλειονότητα τους κριτικές των ειδικών, ήρθε 1ο στο Αμερικάνικο box office και τις πρώτες 6 μέρες προβολής του έφτασε τα 44 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 45 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας η ταινία που διανέμει η Feelgood, έκοψε το πρώτο 4ήμερο προβολής της σε 120 αίθουσες πανελλαδικά κάτι λιγότερο από 18.000 εισιτήρια.

 

Αίθουσα 2 στις 19.30 καθημερινά πλην της Τετάρτης

"Uncharted"

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (στο ρόλο ο Σπάιντερμαν - Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (τον υποδύεται ο Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλέτσερ.

Παίζουν ακόμα οι Σοφία Τέιλορ Άλι, Τάτι Γκαμπριέλ και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Διανομή από την Feelgood.

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Η ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Στο Αμερικάνικο box office σε σχεδόν 7 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 140 εκατ. δολάρια συν 235 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας σε 7 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει πανελλαδικά τα 95.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 21.40 καθημερινά πλην της Τετάρτης,

Αίθουσα 7 στις 19.00 καθημερινά πλην της Δευτέρας και της Τετάρτης

"The Batman"

H Warner Bros φρεσκάρει τον διαχρονικό ήρωα Μπάτμαν επιλέγοντας τον εξαιρετικό και μελαγχολικό Ρόμπερτ Πάτινσον για το βασικό ρόλο, η σκοτεινιά της ταινίας ταιριάζει στο σήμερα και όλοι οι υπόλοιποι ρόλοι είναι εξίσου συναρπαστικοί και μ' έναν κακό, τον  Riddler - Γρίφος (στο ρόλο ο Πολ Ντέινο) που καταφέρνει σχεδόν μέχρι το τέλος να είναι ένα βήμα μπροστά απ' όσους παλεύουν να τον βρουν. Δικαιολογημένα η ταινία παρά την μεγάλη διάρκεια της έχει σαρώσει στα ταμεία ενώ και οι κριτικοί στην πλειοψηφία τους έγραψαν καλά λόγια.

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν (στο ρόλο ο γοητευτικός Ρόμπερτ Πάτινσον) που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ (Άντι Σέρκις) και τον Τζέιμς Γκόρντον (Τζέφρι Ράιτ), ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν (Ζόι Κράβιτς), ο Όσβαλντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος (αγνώριστος στην κυριολεξία ο Κόλιν Φάρελ), ο Κάρμαϊν Φαλκόνε (Τζον Τορτούρο) και ο Έντουαρντ Νάστον/Γρίφος, o κακός της ιστορίας (στο ρόλο ο Πολ Ντέινο). Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Μπάτμαν πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς

Παίζουν ακόμα οι Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον.

Διάρκεια: 175 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Το φιλμ στις Ελληνικές αίθουσες σε σχεδόν 5 εβδομάδες προβολής προσεγγίζει τα 250.000 εισιτήρια ενώ οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 715 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 18.30 μόνο την Τετάρτη 13/4,

Αίθουσα 3 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 4 στις 18.30 καθημερινά πλην της Τετάρτης

"The Bad Guys - Τα Κακά Παιδιά"

Κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων από την DreamWorks Animation, βασισμένη στη διάσημη σειρά βιβλίων των New York Times.

Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα. Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.


Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Προβάλλεται στις Πατρινές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία Πιερ Περιφέλ.

Το σενάριο είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Άαρον Μπλέιμπι.

Παραγωγοί: Ντέιμον Ρος, Ρεμπέκα Χάντλεϊ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούονται οι:

Ταραντούλα: Κατερίνα Τσάβαλου,

Λύκος: Ντένης Μακρής

Καρχαρίας: Άγγελος Λιάγκος,

Πιράνχα: Θάνος Λέκκας

Φίδης: Χάρης Γρηγορόπουλος.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την Tulip.

H ταινία τα έχει πάει αρκετά καλά στη χώρα μας. Σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά 26.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 16.50 μόνο το σαββατοκύριακο

"Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός" της Ντίσνει

Το όμορφο αυτό φιλμ του στούντιο της Ντίσνει ήταν υποψήφιο για 3 βραβεία Όσκαρ, και κέρδισε το Όσκαρ του καλύτερου ανιμέισον φιλμ του 2021.

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ και Τζάρεντ Μπους.

Διάρκεια: 99 λεπτά

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Στη χώρα μας η ταινία έχει ξεπεράσει πανελλαδικά σε 19 εβδομάδες τα 76.500 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας είναι στα 254 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 7 στις 18.00 μόνο την Τετάρτη 13/4,

Αίθουσα 8 στις 18.00 καθημερινά πλην της Τετάρτης

"Πάντα στο Κόκκινο - Turning Red"

Η νέα ταινία της Pixar και της Ντίσνει για το τέρας που κρύβουμε όλοι μέσα μας σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντόμι Σι.

Το φιλμ ενθουσίασε τα παιδιά και αυτό φάνηκε και στα εισιτήρια στη χώρα μας όπου σε σχεδόν 4 εβδομάδες πλησιάζει τα 70.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Μπορεί η 13χρονη Μέιλιν να ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγάντιο κόκκινο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Πάντα δηλαδή, αν κρίνουμε από το πέρασμά της στην εφηβεία! Το γεγονός ότι η υπερπροστατευτική μητέρα της, Μινγκ, μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της, δεν βελτιώνει την ανεξέλεγκτη κατάσταση της Μέιλιν.

Σενάριο: Julia Cho, Domee Shi

Σκηνοθεσία: Domee Shi.

Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan, Hyein Park, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick, Addison Chandler.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Πέγκυ Μανωλά, Βίκυ Νικολαΐδου, Εριέττα Σαούγκου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βούλα Κώστα, Παναγιώτης Κλάδης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Έλλη Πρόκου, Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Συριώτης, ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης, και οι Μιχάλης Βλαβιανός, Μαρία Ζερβού.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture