Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 7/4 και στην Πάτρα η περιπέτεια "Copshop" με Τζέραρντ Μπάτλερ και Φρανκ Γκρίλο

Από την Πέμπτη 7/4 και στην Πάτρα η περι...

Στο Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων

To περιπετειώδες θρίλερ με τίτλο «Copshop» που έχει ήδη παιχθεί στις Αμερικάνικες αίθουσες από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 σε διανομή της Odeon και στην Πάτρα θα παιχθεί στο Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων.

Διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα, ο πανούργος απατεώνας Τέντι Μουρέτο (στο ρόλο ο γνωστός ηθοποιός Φρανκ Γκρίλο) καταστρώνει ένα απεγνωσμένο σχέδιο να κρυφτεί από τον επικίνδυνο εκτελεστή Μπομπ Βίντικ (τον υποδύεται ο 52χρονος σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ της ταινίας «300»), να σπάσει στο ξύλο την πρωτάρα αστυνομικό Βάλερι Γιάνγκ ώστε να συλληφθεί και να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα μιας μικρής πόλης. Η φυλακή δεν μπορεί να προστατέψει για πολύ τον Μουρέτο, και ο Βίντικ ετοιμάζει την δική του κράτηση, περνώντας το χρόνο του σε κοντινό κελί έως ότου ολοκληρώσει την αποστολή του.

Η άφιξη όμως ενός ακόμα εκτελεστή (Τόμπι Χας) θα προκαλέσει ξέφρενο χάος και ο Βίντικ θα πρέπει να φανεί δημιουργικός αν θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να διαφύγει από αυτή την εκρηκτική κατάσταση.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του 52χρονου ηθοποιού Τζο Κάρναχαν, ο οποίος είναι αδελφός του σεναριογράφου Matthew Michael Carnahan και της ηθοποιού και παραγωγού  Leah Carnahan.

Εκτός του Τζέραρντ Μπάτλερ και του 56χρονου Φρανκ Γκρίλο, τον οποίο είχαμε δει και στο «Captain America, Ο Στρατιώτης του χειμώνα» της Μάρβελ το 2014, στο «Captain America: Civil War» το 2016 και στο «Avengers: Endgame» ενώ τώρα παίζει και «Hitman's Wife's Bodyguard» που προβάλλεται στο Odeon Veso Mare, παίζουν στο «Copshop» και η Alexis Louder, ο Chad L. Coleman, ο Ράιαν Ο' Ναν, κ.α.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Μέχρι στιγμής στο boxoffice οι εισπράξεις της ταινίας είναι στα περίπου 7 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture