Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 17 Μαρτίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή"

Από 17 Μαρτίου 2022 στις Ελληνικές αίθου...

Με Ράιαν Ρέινολντς, Σάλμα Χάγιεκ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μόργκαν Φρίμαν - Θα δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon η ταινία «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή - The Hitman’s Wife’s Bodyguard» σε σκηνοθεσία Patrick Hughes και σενάριο των Tom O'Connor και Brandon & Phillip Murphy. Η ταινία που είναι σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2017 «The Hitman's Bodyguard», είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει το περασμένο καλοκαίρι κάτι που δεν έγινε.

Οι Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek και Richard E. Grant επιστρέφουν στους ρόλους τους ενώ ακόμα παίζουν οι Frank Grillo, Tom Hopper, Antonio Banderas και ο Morgan Freeman.

Το φιλμ «Hitman's Wife's Bodyguard» βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2021 από την Lionsgate και τα πήγε συμπαθητικά δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας, ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα 70, 1 εκατ. δολάρια ωστόσο δεν μπόρεσε να πλησιάσει την επιτυχία της πρώτης ταινίας που είχε κάνει εισπράξεις 176 εκατ. δολαρίων.

Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται από την ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ, να επανέλθει στην ενεργό δράση. Καθώς οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους εμπλέκονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Το φιλμ θα το δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture