Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Μαρκ Ράφαλο τάχθηκαν στο πλευρό της Ουκρανίας

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Μαρκ Ράφαλο τάχθη...

Ο Ρέινολντς και η σύζυγος του Μπλέικ Λάιβλι θα διαθέσουν 1 εκατ. δολάρια σε δωρεές για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Ολοένα και πληθαίνουν οι καλλιτέχνες και άνθρωποι του πολιτισμού και του πνεύματος που τάσσονται στο πλευρό της Ουκρανίας. Μετά την συγγραφέα Μάργκαρετ Άτγουντ, την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, τον Σον Πεν, τον Ξαβιέ Μπαρδέμ, κ.α., ήρθε η σειρά για τους υπερήρωες της Marvel, τους ηθοποιούς Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool), Μαρκ Ράφαλο (Hulk) και την Ζόι Σαλντάνα, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Netflix «The Adam Project» και μίλησαν για το θέμα που έχει παγκόσμια ανησυχία, την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Οι προβολείς λοιπόν της πρεμιέρας εστίασαν στους ήρωες της πραγματικής ζωής που βοηθούν τους Ουκρανούς πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τη χώρα τους μετά την εισβολή της Ρωσίας.

«Αυτό που βλέπουμε είναι αυτή η απίστευτη έκρηξη καλής θέλησης προς τον Ουκρανικό λαό και τη δημοκρατία σε μια εποχή που η δημοκρατία δέχεται επίθεση σε όλο τον κόσμο από τον Πούτιν και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του Τάκερ Κάρλσον (τηλεπαρουσιαστής και συντηρητικός πολιτικός σχολιαστής)» είπε χαρακτηριστικά ο 54χρονος Μαρκ Ράφαλο στο Variety κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Ο δε 45χρονος Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Μπλέικ Λάιβλι θα διαθέσουν ένα εκατομμύριο δολάρια σε δωρεές για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες  (UNHCR).

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight