Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 17 Αυγούστου στις Ελληνικές αίθουσες "Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή" με Ρέινολντς και Σ. Τζάκσον

Από 17 Αυγούστου στις Ελληνικές αίθουσες...

Θα δούμε την ταινία και στην Πάτρα

Ταυτόχρονα με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες θα δούμε στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, όπου ήδη προβάλλεται το διαφημιστικό τρέιλερ, την ταινία «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή - The Hitman's Bodyguard».

Θα βγει στις 17 Αυγούστου σε διανομή από την εταιρεία Odeon. Το τρέιλερ είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και έχει για μουσική υπόκρουση το κομμάτι – χιτ της αξέχαστης Γουίτνι Χιούστον «I will always love you» από την ταινία «The Bodyguard – Ο Σωματοφύλακας» όπου είχε παίξει πριν από 25 χρόνια με τον Κέβιν Κόστνερ.

Στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή» ο γοητευτικός Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ζουν το απόλυτο bromance στην πιο ΣΚΑΝΔΑΛΗ-στική, high-energy ταινία του φετινού καλοκαιριού, όπως μα χιούμορ αναφέρει το δελτίο Τύπου!

Σύνοψη

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς), καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες πάνω σε πλοία, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

Στην ταινία παίζουν και οι Σάλμα Χάγεκ, Γκάρι Όλντμαν, Ελοντί Γιουνγκ, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Κίρστι Μίτσελ και ο Ρίτσαρντ Ι. Γκραντ. Η σκηνοθεσία είναι του Πάτρικ Χιούζ.

Διάρκεια 111 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture