Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 20 Ιουνίου στην Ελλάδα η Γαλλική κωμωδία "Μικρά Αθώα Ψέματα 2"

Στις 20 Ιουνίου στην Ελλάδα η Γαλλική κω...

Σε σκηνοθεσία του Γκιγιόμ Κανέ - Θα την δούμε και στην Πάτρα

Mία νέα Γαλλική ταινία με τίτλο «Μικρά Αθώα Ψέματα 2 - Nous Finirons Ensemble» αναμένεται στις 20 Ιουνίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Odeon και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Η αγαπημένη παρέα που δέκα χρόνια πριν αγαπήθηκε από ολόκληρο τον πλανήτη επιστρέφει για νέα ξεκαρδιστικά μπλεξίματα στη γαλλική κωμωδία του καλοκαιριού, όπως χαρακτηρίζεται που σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο & τους διαλόγους ο 46χρονος Γάλλος ηθοποιός Γκιγιόμ Κανέ.

Το καστ πλαισιώνουν η τιμημένη με βραβείο Όσκαρ για το «Ζωή σαν τριαντάφυλλο», Μαριόν Κοτιγιάρ που είναι και η αγαπημένη του Κανέ από το 2007, ο βραβευμένος με Σεζάρ Φρανσουά Κλουζέ (Άθικτοι), ο υποψήφιος για βραβείο Σεζάρ Ζιλ Λελούς (Έτσι Είναι η Ζωή) και πολλοί ακόμα καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Λίγα λόγια για την ταινία:

O Μαξ βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι' αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν.

Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά Αθώα Ψέματα» που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως.

Παίζουν ακόμα οι Μπενουά Μαζιμέλ, Λοράν Λαφίτ, Χοσέ Γκαρσία, κ.α.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture