Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ 94, ΧΟΡΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΚΙ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ 94, Χ...

Άλλη μία εμπειρία στις «βαλίτσες» του πολυβραβευμένου γκρουπ

Μέλη του Πληρώματος 94 είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη «Γαληνοτάτη Δημοκρατία  του Σαν Μαρίνο»,στα πλαίσια του Steampunkparty- Festivalsteampunk, που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στο ιστορικό κρατίδιο, προσκεκλημένοι από τη διοργανώτρια ομάδα του SanMarinoComics.

Την  αντιπροσωπεία που ταξίδεψε εκεί υποδέχτηκαν οι αρχές της πόλης και τα μέλη του 94είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στις 13 και 14 Απριλίου, εδραιώνοντας φιλίες και κάνοντας νέες γνωριμίες. Η πατρινή καρναβαλική ομάδα παρέλασε με τη φετινή βραβευμένη στολή που συμμετείχε στο Πατρινό Καρναβάλι 2019 «Theshowmustgoon». Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στους λιθόστρωτους δρόμους της πόλης και η ελληνική παρουσία πολύ-φωτογραφήθηκε από το πλήθος και τους διοργανωτές… αφήνοντας το «σημάδι» της στο ιταλικό φεστιβάλ,το οποίο δεν έχει βραβεία.Η ολιγομελής ομάδα μετέφερε το ρυθμό του Πατρινού Καρναβαλιού, διασκέδασε και χόρεψε με τους Ιταλούς φίλους, ακόμα και ελληνικούς χορούς (συρτάκι).

Για το πλήρωμα 94 το ταξίδι στο Σαν Μαρίνο ήταν το 14ο καρναβαλοτάξιδοκατά σειρά και το 5ο εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture