Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει 16 Μαΐου στην Ελλάδα ο Κιάνου Ριβς με το «John Wick: Κεφάλαιο 3 – Parabellum»

Καταφθάνει 16 Μαΐου στην Ελλάδα ο Κιάνου...

Υποδύεται ξανά τον ασταμάτητο και ατρόμητο εκτελεστή John Wick

Tαυτόχρονα με την έξοδο του στις Αμερικάνικες αίθουσες θα δούμε στην Ελλάδα από τις 16 Μαΐου 2019 και έπειτα την ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 3 – Parabellum».

To συγκεκριμένο action-thriller είναι μία νέο-νουάρ περιπέτεια, η 3η ταινία του ομώνυμου franchise με πρωταγωνιστή τον 54χρονο σταρ του «The Matrix» Κιάνου Ριβς.

Εκτός του γοητευτικού Keanu Reeves, παίζουν οι Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Saïd Taghmaoui, Jerome Flynn, Jason Mantzoukas, Tobias Segal, Boban Marjanovic, Anjelica Huston και ο Ian McShane.

Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

Σενάριο: Derek Kolstad, Shay Hatten και Chris Collins & Marc Abrams.

Η ταινία είναι βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο  Derek Kolstad.

Σύνοψη:

Ο ασταμάτητος JOHN WICK επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου  και γεμάτου αδρεναλίνη franchise,  πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Η διάρκεια του φιλμ είναι 130 λεπτά.

Οι 2 προηγούμενες ταινίες που παίχθηκαν το 2014 και το 2017 έκαναν εισπράξεις άνω των 260 εκατομμυρίων δολαρίων (τα 171 εκατομμύρια το «John Wick: Chapter 2» επίσης σε σκηνοθεσία του 50χρονου Αμερικανού δημιουργού Chad Stahelski).

Η ταινία βγαίνει σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και την αναμένουμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου ήδη φιγουράρει το διαφημιστικό πόστερ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture