Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζιμ Κάρεϊ στα 60 του χρόνια σκέφτεται μάλλον σοβαρά να αποσυρθεί από το σινεμά

Ο Τζιμ Κάρεϊ στα 60 του χρόνια σκέφτεται...

Το φιλμ «Sonic: Η Ταινία 2» που προβάλλεται αυτές τις μέρες και στην Πάτρα, ίσως να είναι η τελευταία ταινία του Κάρεϊ

Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής Τζιμ Κάρεϊ στα 60 του χρόνια και με μία σημαντική καριέρα από τις αρχές του ’90 μίλησε στο Access Hollywood και μεταξύ άλλων είπε πως σκέφτεται μάλλον σοβαρά να αποσυρθεί από το σινεμά και αν όντως το κάνει τότε το φιλμ «Sonic: Η Ταινία 2 – Sonic the Hedgehog 2» του Τζεφ Φάουλερ που ξεκίνησε να προβάλλεται στη χώρα μας από την περασμένη Πέμπτη ενώ στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα στις 8/4, ίσως & να είναι η τελευταία ταινία του Καναδού Κάρεϊ.

Με τις ταινίες του «Sonic» να εξελίσσονται σε ένα νέο ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν, πολλοί είναι εκείνοι που θα περίμεναν πως ο Τζιμ Κάρεϊ θα έπαιζε τον ρόλο του κακού Ρομπότνικ (ή όπως είναι γνωστός στα ελληνικά «Αυγένιος») για αρκετό καιρό ακόμα. Αλλά από ότι φαίνεται ο ίδιος έχει άλλα σχέδια και σκέφτεται, αρκετά σοβαρά όπως ο ίδιος αναφέρει, να αποσυρθεί από την ηθοποιία.

Μιλώντας στο Access Hollywood, ο Κάρεϊ είπε, «λοιπόν, αποσύρομαι. Ναι, μάλλον. Είμαι αρκετά σοβαρός. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο είδος σεναρίου που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω αυτό τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα».

Και μπορεί ο Τζομ Κάρεϊ - Jim Carrey που στα 90ς έπαιξε σε ταινίες όπως η «Μάσκα», «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος» ενώ ήταν εξαιρετικός το 1998 στην ταινία του Πίτερ Γουίαρ «Truman show, Ζωντανή μετάδοση», να έχει κάνει πράγματι μεγάλα διαλείμματα στην καριέρα του στο παρελθόν, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μια αποφασιστικότητα στην πρόθεσή του να αποσυρθεί οριστικά. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «έχω κάνει πολλά, είμαι γεμάτος».

Ο Κάρεϊ το 2016 έπαιξε στην ταινία «Dark Crimes» του Έλληνα σκηνοθέτη Αλέξανδρου Αβρανά που ωστόσο δεν έτυχε ευρείας διανομής στις αίθουσες ενώ από τις πολύ καλές του στιγμές ήταν το 2009 όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στην ταινία «I Love You Phillip Morris» των Γκλεν Φικάρα, Τζον Ρέκουα καθώς και η ταινία «Άνθρωπος στο φεγγάρι» του Μίλος Φόρμαν το 1999.

Ο απίστευτος αυτός ηθοποιός στη συνέντευξη του στο Access Hollywood όπως αναφέρει το flix.gr, εξήγησε τα συναισθήματά του σχετικά με την επιλογή του για μία πιο «ήσυχη ζωή» και τη διαβεβαίωση ότι έχει πετύχει «αρκετά» λέγοντας χαρακτηριστικά, «μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βάζω μπογιά σε καμβά και μου αρέσει πολύ η πνευματική μου ζωή και νιώθω ότι, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσεις ποτέ άλλη διασημότητα να το λέει αυτό, έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά».

Ο Κάρει το 1998 στην ταινία "Truman...

Ο Κάρει το 1998 στην ταινία "Truman Show, Ζωντανή Μετάδοση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight