Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αίσθηση και συγκίνηση έχει προξενήσει η ανακοίνωση της απόσυρσης για λόγους υγείας του σταρ Μπρους Γουίλις

Αίσθηση και συγκίνηση έχει προξενήσει η ...

Το σάιτ flix.gr αναφέρθηκε σε ανάρτηση του στους "10 + 1 λόγους που σε αγαπάμε Μπρους Γουίλις"

Η είδηση της απόσυρσης του 67χρονου σταρ του σινεμά Μπρους Γουίλις από τα κινηματογραφικά πράγματα λόγω ασθένειας όπως έγραψαν οι New York Times ανησύχησε τους θαυμαστές και θαυμάστριες του αλλά και γενικότερα τους σινεφίλ. Το flix.gr και η Πόλυ Λυκούργου με αυτή την αφορμή θέλησε να πάει πίσω και να θυμηθεί τους ρόλους και τις ταινίες του γοητευτικού σταρ της περιπέτειας αλλά και των κομεντί που το κοινό αγάπησε και λάτρεψε. Γιατί απλά είναι πολύ σκληρός για να ξεχαστεί...

Η ανακοίνωση ότι ο Γουίλις αποσύρεται από το επάγγελμα καθώς διαγνώστηκε με αφασία, μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη που επηρεάζει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί, έπεσε πραγματικά σαν βόμβα και έφερε θλίψη, μιας και ο αγαπημένος ηθοποιός ηλικιακά θα μπορούσε να προσφέρει αρκετά ακόμα.

Το πολύ ωραίο αφιέρωμα του flix.gr αναφέρεται σε χαρακτηριστικούς ρόλους και ταινίες του όπως το μπλοκμπάστερ «Αρμαγεδδών – Armageddon», το 1998 σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι που είχε "σκίσει" εμπορικά, το ιδιαίτερο «Moonrise Kingdom» το 2012 σε σκηνοθεσία Γουές Άντερσον, η sci fi περιπέτεια «Το Πέμπτο Στοιχείο - Τhe Fifth Element» του Λικ Μπεσόν το 1997, η εκπληκτική ερμηνεία του στην ταινία «Δώδεκα Πίθηκοι- Twelve Monkeys», το 1995 με την τολμηρή, σουρεαλιστική ματιά του Τέρι Γκίλιαμ, ταινία όπου ο Μπρους Γουίλις προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ, φυσικά η Οσκαρική «Έκτη Αίσθηση- Sixth Sense» του Μ. Νάιτ Σιαμαλάν το 1999 που μας άφησε όλους άφωνους με την ανατροπή της στο τέλος και το «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει - Die Hard» σε σκηνοθεσία John McTiernan το 1988 που πραγματικά τον καθιέρωσε μαζί και με το ρόλο του στο χαριτωμένο «Ραντεβού στα τυφλά» το 1987 όπου έπαιξε με την Κιμ Μπάσιντζερ.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Μπρους Γουίλις που ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένος με την σούπερ σταρ Ντέμι Μουρ, ήταν η τηλεοπτική σειρά «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια - Moonlighting» στα 80ς όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Σίμπιλ Σέπερντ.

Περισσότερα στην ανάρτηση του flix.gr, το οποίο προσθέτει με νόημα, ας μην θυμόμαστε τις ένδοξες στιγμές θρύλων της οθόνης, μόνο όταν φεύγουν από τη ζωή. Ας τους ευχαριστούμε για όσα μάς χάρισαν, όταν μπορούν ακόμα να ακούσουν το χειροκρότημα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Αγνώριστος ο Μπρους Γουίλις μαζί με τον ...

Αγνώριστος ο Μπρους Γουίλις μαζί με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία "Δώδεκα Πίθηκοι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight