Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Φίσκα» το Παλλάς για Ζαχαράτο και Lifeline Hellas υπέρ των παιδιών της Ουκρανίας

«Φίσκα» το Παλλάς για Ζαχαράτο και Lifel...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τον οργανισμό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, μεταξύ των θεατών Ματίνα Παγώνη, Ηλίας Ψινάκης, Μαρίνα Βερνίκου κ.α.

Το αδιαχώρητο την περασμένη Τρίτη στο Παλλάς της Βουκουρεστίου στην καρδιά του αθηναικού κέντρου για τη φιλανθρωπική εμφάνιση του πατρινού σόουμαν Τάκη Ζαχαράτου. Ο συμπατριώτης καλλιτέχνης απέδειξε και πάλι την απαράμιλλη δημοτικότητά τιου προκαλώντας ενθουσιασμό και θυελλώδη χειροκροτήματα. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas με τίτλο «Strangers in the Night» και μέσω αυτής γιόρτασε και το Παλλάς τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Τη βραδιά λάμπρυνε η παρουσία των πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός της ήταν η υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και η συνέχεια του έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

Ο πρόεδρος του οργανισμού Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα ευχαρίστησαν το διοικητικό συμβούλιο, τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκαν στους σκοπούς του Lifeline Hellas. Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε το κοινό για την μεγάλη του υποστήριξη και μίλησε για τον ιερό σκοπό της παράστασης. Η πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Τάκη Ζαχαράτο, το θέατρο Παλλάς, τον Δήμο Αθηναίων, το Panas Group, τους δημοσιογράφους, τους χορηγούς και όλους τους συντελεστές. Επίσης, ευχαρίστησε  το Δ.Σ καθώς και την επίτιμη αντιπρόεδρο και νύφη της Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews ενώ αναφέρθηκε στην χαρά της προσφοράς και στην αξία της φιλανθρωπίας. Τέλος, αφιέρωσε την εκδήλωση στην μνήμη του πατέρα του Τάκη Ζαχαράτου που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Ο Τάκης Ζαχαράτος χάρισε στη συνέχεια σε όλους ένα καθηλωτικό ρεσιτάλ. Ο κόσμος τον αποθέωσε κυριολεκτικά. Εξαιρετική ήταν η σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου που χορογράφησε άψογα το 10μελές μπαλέτο. Στην επιτυχία συντέλεσαν και οι  υπέροχες ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Δημόπουλου και η συμφωνική ορχήστρα Λουτρακίου. Στα πλαίσια του προγράμματος του Lifeline Hellas «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» ο δεκατετράχρονος εγγονός Αλέξανδρος Andrews του πριγκιπικού ζεύγους τραγούδησε για να συμβάλλει και αυτός στο event.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι χoρηγοί του Lifeline Hellas Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, ο Βασίλης και η Αλεξία Σαβράμη, ο Νίκος Παπάζογλου, η Σούλα Μαρινάκη, ο Γιώργος Καββάδας, ο Αντώνης Λακιώτης, η Έμη Λιβανίου, oι καλλιτέχνες Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής. Επίσης, παρόντες οι Σίσσυ Παυλοπούλου, η αναπλ. διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου, Μαρίνα Βερνίκου με την μητέρα της Ντέμη, Ειρήνη Νταϊφά,  Φανή Λεβέντη, Σοφία Γιαννικοπούλου, Ηλίας Ψινάκης, Ματίνα Παγώνη, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Ντάβλας, Φανή Σαραντοπούλου, Θανάσης και Λία Παπαποστόλου, Ρένα Βασιλάκη, Ναλίτα Καρρέρ και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View