Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Φίλιππος: Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις και για την Παρασκευή

Κακοκαιρία Φίλιππος: Τσουχτερό κρύο και ...

Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες

Στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος με χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Προς το βράδυ αναμένεται βελτίωση.

Παρόμοιο σκηνικό θα έχουμε και το Σάββατο, ενώ αισθητή βελτίωση αναμένεται την Κυριακή.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με σύννεφα τοπικά αυξημένα στα βόρεια ενώ μετά το μεσημέρι θα πρέπει να εκδηλωθούν διάσπαρτες μπόρες χιονιού ακόμα και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα. Από το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού, πρόσκαιρη όμως.
Οι άνεμοι βόρειοι πιο ενισχυμένοι στα αντολικά στα 5 με 6 μποφόρ θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι και η θερμοκρασία στους 1 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη όπως και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο αλλά και πολύ κρύο. Τοπικές συννεφιές θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά όπου ενδέχεται να υπάρξει ένα σύντομο πέρασμα από μπόρες χιονιού. Προς το βράδυ θα επικρατήσουν μόνο λίγες τοπικές συννεφιές.
Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ και αυτό τις προμεσημβρινές ώρες στα ανοιχτά με βαθμιαία εξασθένηση περαιτέρω μέσα στην ημέρα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους -3 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Χαμηλές οι θερμοκρασίες στην Αχαϊα 

Τσουχτερό θα είναι το κρύο την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο στην Αχαϊα, σύμφωνα με το meteo.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις