Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Δήμητρα Γερούλη: Μια έμπειρη beauty expert, προσηλωμένη στην ποιότητα των σύγχρονων υπηρεσιών ομορφιάς

Δήμητρα Γερούλη: Μια έμπειρη beauty expe...

Παρέχει επαγγελματική περιποίηση νυχιών και φρυδιών με καινοτόμες τεχνικές και μας μιλάει για τα νέα color trends

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της beauty expert Δήμητρας Γερούλη, που μετά από 15ετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς έχει συνδέσει το όνομά της με τις πλέον ποιοτικές και εξελιγμένες υπηρεσίες στον καλλωπισμό νυχιών και φρυδιών. Στον καλαίσθητο χώρο της στην Έλληνος Στρατιώτου προσφέρει τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές στον τομέα της, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τηρώντας τα απαιτούμενα πρωτόκολλα για υποδειγματικό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, εδώ μπορούμε να αναζωογονήσουμε τα πόδια μας με μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια acrygel, θεραπευτικό πεντικιούρ με παραφίνη. Επιπλέον να μεταμορφώσουμε τα φρύδια μας με brow lamination, lash lift, tinting,keratin botox σύμφωνα με τις νεωτεριστικές μεθόδους που κάνουν θραύση σε διεθνή κλίμακα.

Η Δήμητρα Γερούλη εγγυάται απολαυστικές στιγμές ανανέωσης και χαλάρωσης για γυναίκες και άνδρες, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη πολλών συμπολιτών μας με την επαγγελματική της δουλειά. Η ίδια δεν επαναπαύεται ποτέ, διευρύνοντας διαρκώς τις γνώσεις και τις πρακτικές της ώστε να ικανοποιεί κάθε προτίμηση του κοινού, διατηρώντας μάλιστα συστηματική παρουσία στα social media. Παράλληλα είναι εκπαιδεύτρια στις σύγχρονες μεθόδους φρυδιών σε νεώτερες εκπροσώπους του κλάδου.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr: «Θέλω να αναδεικνύω τη θηλυκότητα και να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Όπως είχε πει και η Σιμόν ντε Μποβουάρ δεν γεννιόμαστε γυναίκες, γινόμαστε γυναίκες. Θα πρέπει να αντιληφθούμε πως η περιποίηση των άκρων μας δεν είναι μόνο ένδειξη καλλωπισμού αλλά πρωτίστως υγείας, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας είναι ο καθρέφτης μας. Όσο αφορά στα trends στα νύχια, θα επέλεγα ως καινούριο χρώμα της χειμερινής σαιζόν το χακί, ενώ η παλέτα της άνοιξης παραπέμπει στα seventies με έντονους τόνους όπως φούξια, πράσινο, πορτοκαλί δίχως να λείπουν ποτέ το αγαπημένο λευκό και οι παστέλ αποχρώσεις».

 

Info

Ioa Nails

Έλληνος Στρατιώτου 19, Πάτρα

τηλ: 261 401 2302

Instagram: Ioa Nails

Facebook: Ioa Nails

Youtube: Ioa_nails Dimitra Gerouli

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View