Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Kιμ Καρντάσιαν: Ενας «μάγος» του floral design σε ειδική καμπάνια των αρωμάτων της

Kιμ Καρντάσιαν: Ενας «μάγος» του floral ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανέβασε στο Instagram τις αισθησιακές φωτογραφίες με τον Jeff Leatham. Τα μπουκαλάκια KKW Fragrances εμπνέονται από τις καμπύλες της

Η 41χρονη reality queen Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να αυξήσει και πάλι την περιουσία της κυκλοφορώντας νέα σειρά αρωμάτων της εταιρείας KKW Fragrances, καθώς πέρα από την tv και τα εσώρουχα, η βιομηχανία της ομορφιάς την ενδιαφέρει πολύ. Μόλις ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από την φωτογράφιση της καμπάνιας στην οποία πρωτοστάστησε ο Jeff Leatham, αγαπημένος της floral designerm, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν δέκα χρόνια στο Παρίσι και έκτοτε αναλαμβάνει να διακοσμήσει με λουλούδια όλα τα σημαντικά events της οικογένειάς της. Ο ίδιος είναι creative director σε επιβλητικά, υπερπολυτελή ξενοδοχεία όπως το Four Seasons του Μπέβερλι Χιλς ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής από το γαλλικό κράτος. Τώρα χάρη στη special capsule collection, Jeff Leatham by KKW Fragrance γίνεται ακόμα πιο περιζήτητος. Η Κιμ πόζαρε με τις ανθοσυνθέσεις του φορώντας κορσέδες με τούλι σε πατρόν φορεμάτων και ποδηλατικού body στους τόνους λευκού, μαύρου και μπεζ με εντελώς ίσια μαλλιά και γήινο μακιγιάζ.

Τα αρώματα με ευωδιές Iconic Gardenia, Caramel Orchid, and Rare Fig θα κυκλοφορήσουν στο  KKWFragrance.com από τις 26 του μήνα και οι νότες εξωτισμού και ρομαντισμού  θα εντυπωσιάσουν, ειδικά τώρα που τα καταστήματα ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Οι φωτογραφίες πάντως ήδη αποθεώθηκαν στο διαδίκτυο.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View