Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Diamond Events: «Γέφυρα» αποκλειστικότητας με την Κωνσταντινούπολη, έκλεισε μια super φιλόδοξη συνεργασία

Diamond Events: «Γέφυρα» αποκλειστικότητ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πανέτοιμη για γάμους στο Πατριαρχείο και δεξιώσεις στο Βόσπορο η Αννα Μαρία Ρογδάκη, ενώνει δυνάμεις με το ονομαστό γραφείο Opus

Ουδέποτε έκρυψε τις κοσμοπολίτικες διαθέσεις και τις διεθνείς του βλέψεις το team της Diamond Events, της βραβευμένης και περιζήτητης πατρινής εταιρείας wedding planning. Μας ανακοίνωσαν λοιπόν με ενθουσιασμό το επόμενο βήμα, χάρη σε μια καθοριστική σύμπραξη με την καταξιωμένη εταιρεία Opus των

Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης Στράτου Ντολτσινιάδη και Άκη Παναγιωτίδη. Πρόκειται για ένα κορυφαίο γραφείο που εκπροσωπεί εκεί όλες τις σημαντικές διοργανώσεις του Πατριάρχη. Αννα Μαρία και Ντόρα Ρογδάκη, Γιώργος Διαμαντόπουλος μέσα από αυτή την αποκλειστική συνεργασία ετοιμάζονται για γάμους στο Πατριαρχείο  και δεξιώσεις στο Βόσπορο σε μόνιμη βάση!  

 

Ποιοι είναι οι  Opus;

Ο Ακης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη,  σπούδασε στην Αγγλία διοίκηση επιχειρήσεων και marketing και εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες. Το 2000 επέστρεψε στην γενέτειρα του και από το 2007 είναι συνεργάτης της εταιρείας opus dmc. Είναι υπεύθυνος για το business development και έχει οργάνωση άπειρους γάμους και βαφτίσια απλών ανθρώπων αλλά και διασημοτήτων.

Ο Στράτος Ντολτσινιάδης  μαθήτευσε σε ελληνικά σχολεία στην Κωσταντινούπολη και κατόπιν αποφοίτησε από το South Eastern College της Αθήνας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Κωνσταντινούπολη το 1992 ιδρύοντας το γραφείο Opus και μεταφέροντας στην Τουρκία τα αγγλικά καταστήματα ΒHS. Ενεργό μέλος της ομογένειας  έχει διοργανώσει μεγάλα συνεδρια στην Κωνσταντινούπολη, πολλούς γάμους και βαφτίσια ενώ τον τιμά η εμπιστοσύνη του οικουμενικού πατριάρχη σε εκδηλώσεις, τελετές και ταξίδια.  .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View