Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο εργαζόμενος του ΠΕΑΚ Πέτρος Κονιδάρης

Πάτρα: Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε...

Στην οδό Βότση

Νεκρός στο διαμέρισμά του, στην οδό Βότση, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο εργαζόμενος του ΠΕΑΚ, Πέτρος Κονιδάρης. Ο 62χρονος άνδρας, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή και απουσίασε από την εργασία του, την Δευτέρα και σήμερα Τρίτη, γεγονός που έκανε τόσο τους συναδέλφους του, όσο και τη διοίκηση του ΠΕΑΚ να ανησυχήσουν.

Όπως, είπε στο thebest.gr o αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Μιχάλης Κουρέτας, επρόκειτο για έναν πολυ συνεπή άνθρωπο και αυτό τους οδήγησε στο να τον αναζητήσουν, μιας και ποτέ δεν έλειπε από την εργασία του, έαν δεν ενημέρωνε.  Τη Δευτέρα αλλά και σήμερα, όπως αναφέρει ο κ. Κουρέτας, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικώς ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατο και έτσι μαζί με το πρόεδρο του ΠΕΑΚ Νίκο Παπαδημάτο αποφάσισαν να το αναζητήσουν στο σπίτι του. Κάλεσαν κλειδαρά και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το στενάχωρο θέαμα. 

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Το πιθανότερο είναι να πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς τίποτα δεν ήταν πειραγμένο στο σπίτι του, ωστόσο για τα αίτια θα διευκρινιστούν απο την νεκροψία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις