Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Η Intimissimi μας αγκαλιάζει όλες: Διαφορετικές σιλουέτες με το ίδιο «πράσινο» σουτιέν

Η Intimissimi μας αγκαλιάζει όλες: Διαφο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νέα επαναστατική καμπάνια στηρίζει τη γυναικεία ενδυνάμωση μέσω του σουτιέν Elena, τα κιλά δεν εμποδίζουν την αισθησιακή μας πλευρά

Συμβαδίζοντας με το κλίμα της σύγχρονης εποχής, που προτάσσει τη γυναικεία ενδυνάμωση, το αγαπημένο ιταλικό brand Intimissimi γίνεται σύμμαχός στο ταξίδι αυτοέκφρασης, προσκαλώντας μας να αγκαλιάσουμε την πιο ευαίσθητη και ρομαντική εκδοχή του εαυτού μας. Mε πρωτοποριακή καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, παρουσιάζει τέσσερις μοναδικά ξεχωριστές γυναίκες να φορούν το ίδιο σουτιέν. Η νέα επαναστατική προσθήκη στο DNA του brand, κρύβεται στην επέκταση των μεγεθών έως το cup F για μία ποικιλία σχεδίων, από τα πιο κλασικά αγαπημένα μοντέλα σουτιέν μέχρι τα πιο απαλά σχέδια νέας γενιάς. Ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας, το δαντελένιο σουτιέν -Elena- συνιστά χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το σχέδιο με τη μοναδικά απαλή υφή υπόσχεται να χαρίσει ευελιξία, σε κάθε γυναικείο σώμα.

Προσφέρει μία ασυναγώνιστη αίσθηση στήριξης, που μπορεί να συνοδεύσει τη σύγχρονη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της νέας καθημερινότητας.  Το μοναδικό push-up σχέδιο, με μπανέλα, ελαφριά ενίσχυση και V-σχήμα, έχει την ικανότητα να ικανοποιεί κάθε ανάγκη και σώμα, δίχως να εγκαταλείπει λεπτό τη διαχρονική κομψότητα. Επιπλέον, μια πιο βιώσιμη εποχή εγκαινιάζεται για τον χαρακτήρα της Intimissimi, καθώς το Elena σχέδιο συντίθεται από δαντέλα με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου, η οποία αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο. Όλα τα ένδυματα που έχουν δημιουργηθεί από αυτή τη δαντέλα νέας γενιάς εντάσσονται στο νεοσύστατο project #intimissicares, που αποσκοπεί στην ενεργή μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Η προσπάθεια της εταιρίας να συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο μέλλον δε περιορίζεται μονάχα εκεί. Στο καρτελάκι κάθε ενδύματος βρίσκεται ένας QR κωδικός, που μπορεί να προσφέρει μία ευρεία γκάμα πληροφοριών για το νέο ύφασμα στον εκάστοτε καταναλωτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View