Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H retro μεταμόρφωση της Κίντμαν σε Λουσίλ Μπολ το μεγάλο μυστικό του πρώτου teaser

H retro μεταμόρφωση της Κίντμαν σε Λουσί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ταινία «Being the Ricardοs» για την ιδιωτική ζωή της θρυλικής κωμικού θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο, δείτε το βιντεάκι

Το official teaser της αμερικάνικης βιογραφικής δραματικής ταινίας «Being the Ricardos» μόλις κυκλοφόρησε αλλά «αποφεύγει» να δείξει από κοντά τη super star Νικόλ Κίντμαν η οποία ενσαρκώνει την αξεπέραστη κωμικό Λουσίλ Μπολ. Ετσι, άπαντες περιμένουν ως έκπληξη το να τη δουν από κοντά και να κρίνουν το πόσο της μοιάζει. Σύμφωνα με το Ε! OnlinE παρά τις αρχικές αντιδράσεις του κοινού στα social media, τελικά η υποδοχή είναι θετική. Θυμίζουμε πως η Μπολ για τη δημοφιλή σειρά «I Love Lucy» είχε προταθεί για Βραβείο Emmy δεκατρείς φορές και το κέρδισε τέσσερις. Μάλιστα είχε δηλώσει πως «Παίζω σε αυτή τη σειρά για να μπορούμε να είμαστε μαζί με τον Ντέζι. Δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν επιτυχία».

Συγκεκριμένα το φιλμ εστιάζει σε μια  ταραχώδη εβδομάδα γυρισμάτων όταν το ζευγάρι αντιμετώπισε κρίση που θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα  και το γάμο του. Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ κλέφτηκαν τον Νοέμβριο του 1940, πρωταγωνίστησαν μαζί στο «I Love Lucy» από το 1951 έως το 1957 και στη συνέχεια χώρισαν το 1960.

«Είμαι το μεγαλύτερο απόκτημα στο χαρτοφυλάκιο της «Columbia Broadcasting System», ακούγεται η φωνή της Νικόλ (ως Λουσίλ) στο teaser και συνεχίζει: «Πληρώνομαι αδρά για να κάνω ακριβώς αυτό που μου αρέσει. Δουλεύω δίπλα – δίπλα με τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι εντυπωσιασμένος από εμένα».

To μακιγιάζ των fifties

 Για τις ανάγκες αυτού του πολυσυζητημένου ρόλου η Κίντμαν ακολούθησε πιστά τους «κανόνες» ομορφιάς του ’50 και τη ρουτίνα μακιγιάζ της αλλοτινής ντίβας.  «Δεν έχω φορέσει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες στην καθημερινή ζωή μου, ούτε ποτέ χρειάστηκε σε κάποιο ρόλο της μέχρι σήμερα κινηματογραφικής μου καριέρας. Αλλά για την Lucille, οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούσαν κάτι σαν φυσική προέκταση του εαυτού της» Επιπλέον φοράει μόνιμα κατακόκκινο κραγιόν. Όπως έγραψε στο λογαριασμό της. «Καμία εμφάνιση της Lucille Ball δεν θα ήταν πλήρης για την ίδια χωρίς ένα εντυπωσιακό, ζωντανό, έντονο κόκκινο κραγιόν!». Επίσης  το λευκό eyeliner ήταν το μεγάλο κρυφό μυστικό της Lucille Ball, το οποίο χρησιμοποιούσε στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων της, δημιουργώντας εκείνο το λαμπερό αποτέλεσμα που έκανε τα μάτια της ηθοποιού να μαγνητίζουν τους πάντες. Η 54χρονη Νικόλ Κίντμαν που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Χαβιέ Μαρδέμ στο πλευρό της έχει εξηγήσει στο Instagram: «Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο για να την ενσαρκώσω επειδή έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο όταν μιλά, όταν γελά, όταν κινείται, βάφεται ή χτενίζεται. Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που γεννήθηκαν ποτέ στη Γη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View