Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τα "άπαντα" του Τζέιμς Μποντ προσφέρονται σ' ένα μεγάλο αφιέρωμα από την Videorama

Τα "άπαντα" του Τζέιμς Μποντ π...

Περιλαμβάνονται όλες οι ταινίες με τον διάσημο πράκτορα και με όλους τους πρωταγωνιστές, από τον Σον Κόνερι έως τον Ντάνιελ Κρεγκ

Mε αφορμή την έξοδο στις αίθουσες, της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, του εντυπωσιακού «No Time to Die» σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα με τον Ντάνιελ Κρεγκ για τελευταία φορά στο διάσημο ρόλο του πράκτορα 007, τα καταστήματα Videorama, όπως είδαμε, προσφέρουν όλες τις προηγούμενες ταινίες του διαχρονικού σονε-franchise, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 60 χρόνια του θρυλικού 007.

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε DVD και BLURAY για ενοικίαση  με 1,90 € στα καταστήματα Videorama  ή για πώληση στο www.videorama.gr

Εδώ θα βρείτε τον πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων τίτλων: https://www.videorama.gr/eshop_offers.aspx?id=134

Οι φίλοι του 007, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη το 1962 και τον υποδύθηκε ο Σκωτσέζος Σον Κόνερι αρχικά, μπορούν να επιλέξουν ταινίες για όλα τα γούστα, στις οποίες πρωταγωνιστούν και οι έξι (6) ηθοποιοί που κατά καιρούς ενσάρκωσαν τον αξέχαστο ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ με το φλεγματικό χιούμορ, τα προχωρημένα γκάτζετ, τα μυθικά αυτοκίνητα και τα εντυπωσιακά κορίτσια: από το Skyfall, μέχρι το Από την Ρωσία με αγάπη,  και από το Πέθανε μια άλλη μέρα μέχρι την Κατάσκοπο που με αγάπησε.

Ήταν όλοι τους υπέροχοι: Σον Κόνερι, Τζορτζ Λέιζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν και ο Ντάνιελ Κρεγκ. Απολαύστε τους στην οθόνη σας, με καλή παρέα και με ένα μαρτίνι  -“shaken, not stirred”, αναφέρει τέλος το δελτίο Τύπου.

*Το "No Time to Die" συνεχίζει να προβάλλεται για 3η εβδομάδα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture