Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το "No Time To Die" ήρθε 1ο και στο Αμερικάνικο boxoffice - Στην Πάτρα ήδη έχει ξεπεράσει τα 5.000 εισιτήρια

Το "No Time To Die" ήρθε 1ο κα...
Τάκης Μαρτάτος

Η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής ξεκίνησε με 56 εκατ. δολάρια αν και οι προβλέψεις την ήθελαν να φτάνει τα 65-70

Η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ και η τελευταία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ πρωτοστάτησε στο ελληνικό box office και το περασμένο 4ήμερο, 7 έως 10 Οκτωβρίου 2021. Όπως είδαμε στον πίνακα του flix.gr, η θεαματική περιπέτεια «No Time To Die» σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα με το απρόσμενο φινάλε που συγκινεί, έκοψε σε 247 αίθουσες πανελλαδικά, 54.744 εισιτήρια και σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής βρίσκεται ήδη στα 178.534.

Στην Πάτρα συνεχίζεται στα Odeon Veso Mare όπου ήταν η 1η επιλογή των θεατών το περασμένο σαββατοκύριακο. Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο διευθυντής του Odeon Veso Mare, Αλέξης Μπιτούνης, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε υπολογίζεται πως έσπευσαν για να δουν το φιλμ των 160 λεπτών τουλάχιστον άλλοι 1.700 σινεφίλ και ειδικά το Σάββατο τα εισιτήρια ήσαν ανάρπαστα. Να θυμίσουμε πως το Odeon Veso Mare λειτουργεί με 50% πληρότητα στις αίθουσες δεχόμενο τόσο εμβολιασμένους ή νοσήσαντες θεατές όσο και ανεμβολίαστους αλλά με rapid test των τελευταίων 48 ωρών.

Συνολικά το «No Time To Die» σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δει στην Πάτρα μέχρι στιγμής κοντά στους 5.000 θεατές, ωστόσο το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος μιας και ο Τζέιμς Μποντ θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει 2 ταινίες με ισχυρές εμπορικές βλέψεις το «Dune» του Ντενίς Βιλνέβ και το έπος με φόντο τη Γαλλία του 14ου αιώνα, «The Last Duel – Η Τελευταία Μονομαχία» του Ρίντλει Σκοτ με Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ και Άνταμ Ντράιβερ.

Το «No Time To Die» βγήκε την Παρασκευή 8/10 και στις ΗΠΑ και ήρθε άνετα 1ο στο εκεί box office με εισπράξεις της τάξης των 56 εκατ. δολαρίων, νούμερο που ωστόσο απέχει από τα σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια με τα οποία είχε ξεκινήσει το 2015, το «Spectre». Σε κάθε περίπτωση το «No Time To Die» «σκίζει», λέγεται πως κόστισε κοντά στα 250 εκατομμύρια και μέχρι στιγμής χωρίς να έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα στην Κίνα, έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 313,3 εκατ. δολάρια.

Στο δικό μας box office τέλος,  το παιδικό ανιμέισον φιλμ «Λούκα» που επέστρεψε στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, σε 41 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε το περασμένο 4ήμερο, 3.208 εισιτήρια και συνολικά μέχρι σήμερα βρίσκεται στα 130.851 εισιτήρια ενώ «Ο Άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς με τον Άρη Σερβετάλη ως Άγιο Νεκτάριο, σε 45 αίθουσες πανελλαδικά, πρόσθεσε άλλα 2.910 εισιτήρια και συνολικά σε 7 εβδομάδες έχει κόψει σχεδόν 275.000 εισιτήρια.

 

Η φωτ. που μας εστάλη από την εταιρεία T...

Η φωτ. που μας εστάλη από την εταιρεία Tulip, είναι από την πρεμιέρα που έγινε στο Παλλάς, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture