Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 14 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2021

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Στις καινούριες ταινίες ξεχωρίζουν το φιλμ επιστημονικής φαντασίας "Dune" και το επικό φιλμ "The Last Duel - Η Τελευταία Μονομαχία"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 6 στις 17.30 μόνο Σάββατο και Κυριακή

"Condorito - Κοντορίτο"

Παιδική ανιμέισον ταινία που έχει βασιστεί στο πιο αγαπημένο κόμικ της Λατινικής Αμερικής/

Σε ένα ταπεινό και γραφικό χωριό στις ρίζες των Άνδεων, ένα δημοφιλές πουλί, ο Κοντορίτο περνάει καλά. Παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα, όλοι (σχεδόν) τον αγαπούν και βγαίνει με την πιο όμορφη κοπέλα του χωριού, τη Γιαγίτα. Δυστυχώς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν, εξαιτίας μίας αθώας φάρσας που στήνει ο Κοντορίτο, η Ντόνια Τρεμεμπούντα, η μαμά της Γιαγίτα, πέφτει θύμα απαγωγής από εξωγήινους. Η Γιαγίτα αποφασίζει να τον χωρίσει, και ο αντίπαλος του Κοντορίτο, ο Πέπε Κορτιζόνα, βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να την αποπλανήσει. Προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά της Γιαγίτα, ο Κοντορίτο και ο ανιψιός του Κονέ, φεύγουν στο διάστημα για να σώσουν τη μέλλουσα πεθερά και τον ίδιο τον πλανήτη.

Τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο Άλεξ Ορέλε που έχει συνεργαστεί με την Pixar σε μοναδικές ταινίες, όπως «Οι Απίθανοι».

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Κακκανάς, Πάνος Αποστολόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Γκίργκις, Χαρά Ζησιμάτου.

Διανομή από την Tanweer.

Αίθουσα 7 στις 17.40 μόνο Σάββατο και Κυριακή

"Paw Patrol The Movie - Paw Patrol: Η Ταινία"

O Paw Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Διάρκεια: 88 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ.

Στην αγγλόφωνη κόπια δανείζει τη φωνή της και η Κιμ Καρντάσιαν.

Το φιλμ ήδη σε 8 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 122 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 4 στις 18.20 μόνο Σάββατο και Κυριακή

"Λούκα - Luca"

Aμερικανική ταινία ανιμέισον της Pixar και της Disney παραγωγής 2021, σε σκηνοθεσία Ενρίκο Καζαρόζα.

Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, πρόκειται για ανάλαφρη ιστορία φιλίας, θάρρους και ανοχής της διαφορετικότητας, χρωματισμένη με πλήθος χαριτωμένες πινελιές.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Τίμος Παπαευθυμίου, Νικόλας Ζωζός, Ιωάννα Αλεξανδρή, Γιώργος Σκουφής, Βίκυ Νικολαΐδου, Λεωνίδας Κακούρης, ∆ημήτρης Ζαπατίνας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Μελίνα Κατσακούλη, Βασίλης Μήλιος, Βούλα Κώστα, Ιφιγένεια Στάικου, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Αίθουσα 3 στις 18.40 μόνο Σάββατο και Κυριακή

"Ο Άνθρωπος του Θεού"

Σε σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς με τον εξαιρετικό Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου.

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στη Ριζάρειο εκκλησιαστική σχολή.

Το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου υποδύεται με μία θαυμαστή εσωτερικότητα ο Άρης Σερβετάλης.

Συμπρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Αλεξάντερ Πετρόβ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Αναστασάκης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Νικήτας Τσακίρογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάνια Τρύπη και ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ σε μία σύντομη αλλά αξιομνημόνευτη εμφάνιση ως ο παράλυτος ασθενής.

Το φιλμ έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και έχει φτάσει τα 280.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 5 στις 18.00 μόνο Σάββατο και Κυριακή, και στις 22.00 καθημερινά όλη την εβδομάδα,

Αίθουσα 7 στις 20.00, καθημερινά όλη την εβδομάδα,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά πλην της Δευτέρας.

"Νo Time To Die"

Κατασκοπική περιπέτεια Αγγλοαμερικανικής παραγωγής 2021, σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα.

Με τον Ντάνιελ Κρεγκ και τους Κρίστοφ Βαλτς, Λεά Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς, Τζέφρι Ράιτ, Ρέιφ Φάινς.

Ο Τζέιμς Μποντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχει ψυχρανθεί με την Μαντλέν και ζει απομονωμένος στην Τζαμάικα. Όταν, όμως, ο παλιός συνεργάτης του στη CIA Φίλιξ Λέιτερ ζητήσει τη βοήθειά του, ο Βρετανός μυστικός πράκτορας θα αναλάβει τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα και θα παρασυρθεί σε μια θανάσιμη παγίδα.

Η εποχή Κρεγκ της τζεϊμσμποντικής μυθολογίας τελειώνει με ένα θεαματικό ρέκβιεμ, αντάξιο των νεωτερισμών που εγκαινίασε το «Casino Royale», ανέφερε στην κριτική του το περιοδικό Αθηνόραμα που του έδωσε 3 αστέρια.

Ο Χρήστος Μήτσης του περιοδικού Αθηνόραμα προσθέτει: Απέναντί μας έχουμε έναν ώριμο, σχεδόν τρισδιάστατο κατάσκοπο που γύρισε από τον «Δόκτορα Νο» (σαφείς οι αναφορές στο στρατηγείο του κακού) και το «Skyfall» (την ταινία που τον προβίβασε σε κινηματογραφικό χαρακτήρα), στοιχειωμένο τραγικά από το παρελθόν του και αδύναμο να ακολουθήσει τις μοιραίες αλλαγές των καιρών.

Διάρκεια: 154 λεπτά.

Διανομή: TULIP.

*H ταινία «No Time To Die» κοντεύει τα 200.000 εισιτήρια πανελλαδικά ενώ διεθνώς έχει ξεπεράσει τα 321 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Αίθουσα 8 στις 19.00 και στις 22.15

"The Last Duel - Η Τελευταία Μονομαχία"

Ιστορική, επική ταινία σε σκηνοθεσία του 83χρονου Βρετανού σκηνοθέτη Ρίντλει Σκοτ με τους Ματ Ντέιμον, Άνταμ Ντράιβερ, Μπεν Άφλεκ και Τζόντι Κόμερ.

Διάρκεια: 152 λεπτά.

Το ιστορικό αυτό έπος διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και πραγματεύεται την καθεστηκυία εξουσία των ανδρών, τις αδυναμίες της δικαιοσύνης και τη δύναμη και το σθένος μιας γυναίκας που είναι πρόθυμη να υπερασπιστεί ολομόναχη την αλήθεια. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ξετυλίγει μακροχρόνιες εικασίες για την τελευταία επίσημη μονομαχία στη Γαλλία ανάμεσα στον Jean de Carrouges (Matt Damon) και τον Jacques Le Gris (Adam Driver), δύο φίλων που κατέληξαν να γίνουν άσπονδοι εχθροί.

Ο Carrouges είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Le Gris είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Carrouges, η Marguerite (Jodie Comer), δέχεται βίαιη επίθεση από τον Le Gris, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού.

Σενάριο:  ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ & ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 15 ετών.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 6 στις 19.20 και στις 22.30,

Αίθουσα 3 στις 21.30

"Dune" σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ.

Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το "Dune" αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει - ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

Η ταινία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρόσφατο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Παίζουν οι ηθοποιοί Τιμοτέ Σαλαμέ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Όσκαρ Άιζακ, Τζος Μπρόλιν, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα, κ.α.

Σενάριο: Έρικ Ροθ.

Διάρκεια: 155 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture