Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μάρκλ: Η δημόσια αποκάλυψη για την κόρη της Lilibet Diana

Μέγκαν Μάρκλ: Η δημόσια αποκάλυψη για τη...

Τι αποκάλυψε και πρόκαλεσε μεγάλη χαρά στους θαυμαστές της;

Η Meghan Markle έκανε για πρώτη φορά δημόσια αποκάλυψη για την κορούλα της, Lilibet Diana, προκαλώντας απίστευτη χαρά στους φανατικούς θαυμαστές της.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Harry αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της βασιλικής οικογένειάς της Αγγλίας ακόμα και σήμερα, πολλούς μήνες μετά την απόφασή τους να αφήσουν τη ζωή στο Παλάτι.

 
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Meghan Markle μοιράστηκε την πρώτη ενημέρωση για το μωράκι της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη στο πρώτο τους δημόσιο ταξίδι μετά την εγκατάλειψη των βασιλικών καθηκόντων και κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε: «Meghan, πώς είναι η Lilibet;».

 

Τότε η Meghan Markle απάντησε απλά: «Είναι όμορφη».

Οι προετοιμασίες της βάφτισης
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πριγκιπικό ζεύγος σχεδιάζουν τη βάφτιση της τριών μηνών Lilibet Diana, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα.

Στο μεταξύ η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει μια επίσημη φωτογραφία της Lili και αντ’ αυτού έχουν κυκλοφορήσει ιδιωτικές φωτογραφίες της κόρης τους στη βασιλική οικογένεια μέσω του Whatsapp.

Ο βασιλικός σχολιαστής Adam Helliker αποκάλυψε στην εφημερίδα The Sun τα εξής: «Φαίνεται ότι έχουν πολύ σταθερές απόψεις σχετικά με την ιδιωτικότητα των οικογενειακών περιστάσεων. Νομίζω ότι η βάφτιση στο Ηνωμένο Βασίλειο θα τους ασκήσει υπερβολική πίεση. Και νομίζω ότι η Meghan θα ‘πατήσει’ πόδι και θα πει όχι, δεν θέλουμε ένα διεθνές ‘τσίρκο’».

glance.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight